Ναντίν Ανζαουϊ: Αποκαλύπτει ποια κορίτσια του
Η Ναντίν Ανζαουϊ αποκάλυψε ότι αρκετές παίκτριες του "My Style Rocks" έχουν στυλίστα και μίλησε για ποιες από τις κοπέλες έχουν ζητήσει τη βοήθειά της.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει και από κριτές, αλλά και από διαγωνιζόμενες κοπέλες, ότι στο My Style Rocks αρκετές είναι οι παίκτριες που ζητάνε τη συμβουλή στυλίστα για τις εμφανίσεις τους. Όμως, δεν είχε επιβεβαιωθεί κάτι μέχρι στιγμής. Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό” και την Μαίρη Αρώνη μίλησε η στυλίστρια Ναντίν Ανζαουϊ και μίλησε για τις κοπέλες που έχουν λάβει μέρος στο σόου μόδας και έχει βοηθήσει για τις εμφανίσεις τους.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μίλησε για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας, αλλά και για τα κορίτσια άλλων κύκλων που την έχουν εμπιστευτεί για τις στυλιστικές της συμβουλές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ίδια καταγγέλει κάποιες από αυτές, οι οποίες της χρωστάνε χρήματα.

Συγκεκριμένα, η Ναντίν Ανζαουϊ δήλωσε τα εξής στην κάμερα της εκπομπής:

“Στο My Style Rocks το 80% έχει στυλίστα. Έχω κάνει styling σε παίκτριες του πρώτου, του δεύτερου και του τρίτου κύκλου. Τα κορίτσια έρχονται στη Ναντίν, γιατί η Ναντίν ξέρει το παιχνίδι. Ήρθαν πέρσι τέσσερα κορίτσια.

Η Ζάνα σήκωσε πάρα πολλά ρούχα για το vintage theme που είχαν. Δεν τα γύρισε ποτέ, δεν τα πλήρωσε ποτέ. Εξαφανίστηκε, χαθήκαν τα λεφτά μου και τα ρούχα μου.

Έχω συνεργαστεί με την Εύα Μπάση. Έπαιρνα ένα ωραίο ποσό, δεν με νοιάζει. Της έκανε το styling, αλλά κάποια στιγμή άρχισε να με φωνάζει, να με βρίζει. Η επιτροπή ξέρει νομίζω ότι τα κορίτσια έχουν στυλίστα.

Η Σοφιάνα Σπίνουλα ήταν μια υπογραφή Ναντίν. Δεν της ζήτησα ούτε ένα ευρώ. Ερχόταν εδώ και της έκανα όλα τα looks. Και της είπα όταν κερδίσεις την εβδομάδα, θα πάρω ένα ποσό. Δεν πλήρωσε ούτε ένα ευρώ για τα ρούχα, γιατί όλα τα ρούχα ήταν από δω. Η Σοφιάνα κοροϊδεύει όλον τον κόσμο. Το αρνείται τόσο πολύ. Πολλοί το κατάλαβαν ότι είμαι από πίσω και μου έστελναν μηνύματα. Η Soulaglamorous έβγαλε όλες τις εμφανίσεις της Σοφιάνας. Όταν έγινε αυτό, η Σοφιάνα εξαφανίστηκε από εμένα. Της έστειλα να της ζητήσω τα λεφτά μου. Μου είπε η μάνα της της πήρε όλα τα λεφτά. Μου είπε έφυγα από το παιχνίδι πάρα πολύ καιρό και δεν υπάρχουν λεφτά.”

Δες ακόμα: Σοφιάνα Σπίνουλα: Γιατί αποχώρησε από το My Style Rocks (Vid)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1