Ντόναλντ Τραμπ: Με βίντεο ενημερώνει τους πολίτες για την κατάσταση της υγείας του
Με ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμπ επιβεβαιώνει ότι η κατάσταση της υγείας του είναι αρκετά καλή και ότι θα νικήσει τον κορωνοϊό.

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για την κατάσταση της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ μετά την ανακοίνωση του ότι είναι θετικός στον νέο κορωνοϊό. Μετά τις αντικρουόμενες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του ο ίδιος βγήκε σε βίντεο και απευθύνθηκε στον λαό της Αμερικής.

Με βίντεο στο οποίο δηλώνει πως αισθάνεται “πολύ καλύτερα” και υπόσχεται να επιστρέψει σύντομα στην Ουάσινγκτον και στον Λευκό Οικό, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εμφανίζεται δημόσια, μερικές ώρες μετά τις αντικρουόμενες πληροφορίες που ήρθαν στην δημοσιότητα για την κατάσταση της υγείας του. Ο Τραμπ στο βίντεο παραδέχεται:

“Όταν ήρθα εδώ, δεν ήμουν πολύ καλά.”

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής την Παρασκευή εισήχθη σε ειδική πτέρυγα του στρατιωτικού νοσοκομείου Ουόλτερ Ριντ, στη Βηθέσδα (Μέριλαντ). Εκεί υποβλήθηκε σε ειδική θεραπεία για τον κορωνοϊό. Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο Τραμπ λέει τα εξής:

“Αρχίζω να αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα, δουλεύουμε σκληρά ώστε να αναρρώσω πλήρως. Νομίζω ότι πολύ σύντομα θα επιστρέψω, αδημονώ να τελειώσω την (προεκλογική) εκστρατεία όπως την άρχισα.

Είναι ακόμη ανάγκη να ξαναδώσουμε στην Αμερική το μεγαλείο της.

Η επόμενη περίοδος, οι επόμενες λίγες ημέρες, θα είναι η αληθινή δοκιμασία. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μια-δυο μέρες.”

Ο Τραμπ ευχαρίστησε τους γιατρούς και όλους όσοι του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση. Ενώ, διαβεβαίωσε τους πολίτες για τα εξής:

“Οι εκδηλώσεις αγάπης ήταν κάτι απίστευτο, δεν θα το ξεχάσω ποτέ.”

Ο 74χρονος πρόεδρος ανέφερε ακόμη πως δεν είχε άλλη επιλογή παρά να ρισκάρει να εκτεθεί στον κορωνοϊό, καθώς δεν θα μπορούσε να μείνει έγκλειστος στον Λευκό Οίκο για την προστασία του και έπρεπε να είναι “μπροστάρης”. Συγκεκριμένα υποστήριξε τα εξής:

“Όταν είσαι ηγέτης, είσαι υποχρεωμένος να αντιμετωπίζεις τα προβλήματα. Κανένας μεγάλος ηγέτης δεν το έκανε ποτέ αυτό.”

Τα λόγια του αυτά φαίνεται να αντικρούουν τις σφοδρές επικρίσεις που δέχεται για τον τρόπο που αντιμετώπισε την πανδημία του κορωνοϊού μέχρι στιγμής.

Δες το βίντεο του Donald Trump που αναρτήθηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Δες ακόμα: Τι θα συμβεί αν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ πεθάνει πριν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;