The Voice: Η γόνος εφοπλιστικής οικογένειας που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή
Η διαγωνιζόμενη γόνος εφοπλιστικής οικογένειας που εξέπληξε ευχάριστα την κριτική επιτροπή του "The Voice".

Το φετινό “The Voice” ξεκίνησε δυναμικά με τις blind auditions να προβάλλονται κάθε Κυριακή από το ΣΚΑΪ, όπου βλέπουμε νέους και νέες να διεκδικούν μία θέση στο μουσικό διαγωνισμό. Μία από τις παίκτριες που εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή, χθες, ήταν η Μυρτάλη Νομικού, η οποία προέρχεται οικογένεια εφοπλιστών.

Πιο συγκεκριμένα, η 23χρονη Μυρτάλη Νομικού, αν και προέρχεται από εφοπλιστική οικογένεια, απέρριψε τα ναυτιλιακά που ποτέ δεν της κέντρισαν το ενδιαφέρον και ασχολήθηκε με το τραγούδι. Έτσι, αφότου ταξίδεψε στις Η.Π.Α. και την Αγγλία, η Μυρτάλη Νομικού βρέθηκε στη σκηνή του “The Voice”. Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε πως δήλωσε συμμετοχή στο “The Voice”, επηρεασμένη και από τη μουσική κατάρτιση της μητέρας της που ασχολούνταν με το κλασικό τραγούδι.

Στο 3ο επεισόδιο του “The Voice” που παρακολουθήσαμε, λοιπόν, χθες, η Μυρτάλη έκανε την Ελεονώρα Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη και την Έλενα Παπαρίζου να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Ωστόσο, η τελευταία πάτησε το κουμπί, όταν ο χρόνος είχε τελειώσει με τους δύο πρώτους να διεκδικούν τη Μυρτάλη στην ομάδα τους. Τελικά, η διαγωνιζόμενη επέλεξε τον Πάνο Μουζουράκη ως μέντορά της στο “The Voice”.

Δείτε ολόκληρη την audition της Μυρτάλης Νομικού στο “The Voice” εδώ:

Δείτε επίσης: Ιωάννα Κουταλίδου: Από το «Fame Story» στο… «The Voice»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;