Νίκος Χαρδαλιάς: Τι θα ανακοινώσει το απόγευμα - Σενάριο να κλείνουν τα μεσάνυχτα τα περίπτερα
Τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει σήμερα το απόγευμα ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σήμερα, Παρασκευή (25/9), αναμένεται η καθιερωμένη live ενημέρωση του Νίκου Χαρδαλιά για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας. Ο Νίκος Χαρδαλιάς στη σημερινή ενημέρωση, στην οποία συμμετέχουν και ο καθηγητής Γκίκας Μαγιορκίνης με τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, θα ανακοινώσει τη λήψη νέων έκτακτων μέτρων.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς μιλώντας με κοινοβουλευτικούς συντάκτες απέκλεισε το γεγονός ενός νέου, γενικευμένου lockdown.

Μάλιστα, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε τα εξής:

“Είμαστε μακριά από ένα lockdown. Έχουμε πολλά ακόμα μέτρα πριν από ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Για παράδειγμα, η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους ή πιθανόν μέτρα για ηλικιακές ομάδες άνω των 65 ετών. Και αυτό όμως θα το δούμε με βάση τα στοιχεία της συγκεκριμένης στιγμής”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκο Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει σήμερα ότι τα περίπτερα, οι κάβες και καταστήματα ψιλικών θα κλείνουν από τις 00:00 ως τις 5:00 τα ξημερώματα, προκειμένου να μην πωλείται αλκοόλ και να περιοριστούν τα φαινόμενα συνωστισμού στις πλατείες, όπου μαζεύονται οι νέοι και οι νέες όταν κλείνουν τα καταστήματα.

Το μέτρο αυτό προτιμήθηκε έναντι της απαγόρευσης πώλησης αλκοόλ στα περίπτερα, καθώς θεωρήθηκε ότι θα υπήρχαν δυσκολίες ως προς τους ελέγχους.

Ακόμη, ο Νίκος Χαρδαλιάς θα ανακοινώσει ότι το delivery θα ξεκινά στις 5:00 και όχι στις 7:00, δηλαδή δύο ώρες νωρίτερα.

Δείτε επίσης: Κορωνοϊός: Σήμερα ξεκινάει η λειτουργία της πλατφόρμας ενημέρωσης πολιτών για τα μέτρα ανά περιοχή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;