3 ταινίες και 1 σειρά για να δεις αυτό το ΣουΚου
Μερικές προτάσεις για αυτό το ΣουΚου.

Το Σαββατοκύριακο αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να κάτσεις στο σπίτι και να ξεκουραστείς. Και τι καλύτερο από το να δεις μία καινούρια ταινία ή σειρά; Εμείς σου έχουμε μερικές προτάσεις για να περάσεις ένα διαφορετικό ΣουΚου με την παρέα σου ή και μόνο σου. Η επιλογή είναι δική σου.

Ταινίες

1. Upgrade

Η πρώτη ταινία του Leigh Whannell με πρωταγωνιστεί τον Logan Marhall-Green αποτελεί μία B-movie που θα λατρέψεις. Μία sci-fi περιπέτεια που σε μεταφέρει σε ένα μέλλον όπου η τεχνολογία βρίσκεται παντού και έχει θέσει αρκετά πράγματα από αυτά που γνωρίζουμε σήμερα, άχρηστα. Σε αυτό το μέλλον, ένας τετραπληγικός, με τη βοήθεια ενός τσιπ που τον βοηθάει να περπατάει, καλείται να ανακαλύψει τους δολοφόνους της γυναίκας του.

Μπορείς να το βρεις στο Netflix.

2. Mulan

Το remake της ταινίας του Disney του 1998 με πραγματικούς ηθοποιούς, πλέον, μπορείς να το βρεις στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες. Μία από τις ταινίες που λόγω της πανδημίας μεταφέρθηκε σε streaming υπηρεσία και θα παιχτεί στα σινεμά μόνο σε χώρες που δεν είναι διαθέσιμη η πλατφόρμα. Η νέα ταινία φαίνεται να φέρνει στο προσκήνιο την γνωστή, πλέον σε όλους, ιστορία της Mulan, όμως, έχοντας το βλέμμα της στο να ικανοποιήσει και το κοινό της Κίνας.

Παίζεται στους Κινηματογράφους από την Πέμπτη 10/09.

3. Palm Springs

Μία ρομαντική κομεντί που θα σε μαγέψει και θα σε ταξιδέψει. Οι δυνατές ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών σε συνδυασμό με το πρωτότυπο σενάριο δημιουργούν μία ξεχωριστή εμπειρία που δεν πρέπει να χάσεις. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ο Andy Samberg και η Christin Milioti.

Σειρές

1. Unbelievable

Μετά το σάλο που έχει προκληθεί από το χυδαίο σχόλιο ενός παίκτη του Big Brother σε σχέση με το βιασμό, αυτή η σειρά είναι κάτι που πρέπει να δεις. Η σειρά δείχνει την έρευνα πίσω από την υπόθεση ενός καθ’ έξη βιαστή, όμως, βάζει σε πρώτο πλάνο ένα από τα θύματά του. Μέσα σε δύο επεισόδιο και δύο διαφορετικές οπτικές γωνίες, μας βάζει στη θέση του θύματος, στο πόσο εύκολα στοχοποιείται από τα ίδια τα όργανα της τάξης και πώς πρέπει να γίνει μία σωστή προσέγγιση σε έναν άνθρωπο που έχει περάσει από αυτή την επώδυνη και αποκρουστική διαδικασία. Η σειρά θα σε καθηλώσει και θα σε κάνει να μπεις, έστω για λίγες ώρες, στη θέση αυτών των γυναικών! Είναι μία από τις must-see σειρές του Netflix.

Δες ακόμα: Ben Affleck: 5 ταινίες – ορόσημο του διάσημου ηθοποιού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

16-01-2024

Χαλκιδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;