8 ταινίες που έχουν βασιστεί σε βιντεοπαιχνίδια και αξίζει να δεις
Αγαπημένα βιντεοπαιχνίδια που έγιναν ταινίες!

Στον Κινηματογράφο υπάρχει μία άτυπη κατάρα. Πρόκειται για την κατάρα των ταινιών που βασίζονται σε βιντεοπαιχνίδια. Συνήθως, οι ταινίες αυτές δεν συγκεντρώνουν ούτε καλές κριτικές, αλλά ούτε αρκετά λεφτά στο παγκόσμιο box office.

Μόνο ελάχιστες εξαιρέσεις υπάρχουν στον κανόνα αυτό!

Όμως, όσο περνάνε τα χρόνια βλέπουμε μία ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια για να μετατραπούν δημοφιλή video games σε επιτυχημένα franchise ταινιών. Ένα από τα τελευταία και πιο επιτυχημένα είναι η ταινία “Sonic”.

Εμείς, όμως, είπαμε να βουτήξουμε λίγο στα βαθιά και να ψάξουμε τις καλύτερες ταινίες που έχουν βασιστεί σε βιντεοπαιχνίδια και να τις κατατάξουμε σε μία λίστα! Σίγουρα δεν είναι αριστουργήματα, αλλά καταφέρνουν να κάνουν πράγματα που οι υπόλοιπες δεν κατάφεραν!

Ανάμεσά τους θα βρεις και ταινίες που δεν έχουν βασιστεί σε κάποιο συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι, αλλά έχουν βασιστεί στον τρόπο που λειτουργούν αυτά. Για παράδειγμα, τα “Jumanji” και “Ready Player One” είναι δύο ταινίες που έχουν ακολουθήσει πιστά το concept ενός βιντεοπαιχνιδιού, αλλά δεν έχουν βασιστεί σε κάποιο συγκεκριμένο βιντεοπαιχνίδι. Και, ίσως, να είναι καλύτερες για αυτό ακριβώς τον λόγο.

Δες το παρακάτω βίντεο και ανακάλυψε ποιες είναι αυτές!

Δες ακόμα: «Fallout»: Το δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι θα γίνει σειρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;