Ιωάννα Τούνη: Όσα είπε για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο
Με ένα βίντεο στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube, η Ιωάννα Τούνη μιλάει για το ροζ βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τα σχόλια που έχει δεχτεί

Η Ιωάννα Τούνη είναι μία από τις πιο γνωστές influencers στη χώρα μας. Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο σόου μόδας που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, “My Style Rocks“.

Η Ιωάννα, ωστόσο, έχει βρεθεί αρκετές φορές θύμα αρνητικών σχολίων και συζητήσεων. Στο προσωπικό της κανάλι στο YouTube ανέβασε ένα βίντεο που μιλάει για ένα ροζ βίντεο που έχει κυκλοφορήσει τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Το βίντεο αυτό έρχεται να συμπληρώσει την κακοποίηση που είχε δεχτεί, μετά τη δημοσίευση προσωπικών της φωτογραφιών. Και για αυτό η Ιωάννα Τούνη ήθελε να μιλήσει μέσα από το βίντεο που ανέβασε στο YouTube στους θαυμαστές της, σε αυτούς που απλά την ακολουθούν στα social media και στους επικριτές της.

Ο σάλος που έχει προκαλέσει το εν λόγω ροζ βίντεο στα social media, αλλά και οι φωτογραφίες της νεαρής κοπέλας που είχαν κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό, θυμίζει κάτι σαν λαϊκό δικαστήριο. Με πολλούς να ψάχνουν να βρουν τις φωτογραφίες αυτές και το βίντεο. Χωρίς, όμως, κανείς να τους έχει δώσει το δικαίωμα αυτό.

Η ίδια η Ιωάννα δεν έχει δώσει τη συγκατάθεσή της για να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο στο διαδίκτυο!

Δε σημαίνει το ότι είναι μία προσωπικότητα που έγινε ιδιαίτερα γνωστή μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μας δίνει το δικαίωμα να βγάζουν βιαστικά συμπεράσματα για τον χαρακτήρα της και τις επιλογές της. Δε σημαίνει το ότι μας προσκαλεί να δούμε τη ζωή της μέσα από τις διάφορες φωτογραφίες και τα stories της, μας δίνει το δικαίωμα να δούμε και το τι γίνεται σε πολύ προσωπικές της στιγμές.

Η Ιωάννα Τούνη, λοιπόν, αποφάσισε να μιλήσει για όλα αυτά και πιο συγκεκριμένα για το ροζ βίντεο από το παρελθόν της που κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες. Ελπίζουμε να γίνει και το βίντεο της viral για να καταλάβουμε όλοι ότι το να βρεθούμε σε μία τέτοια κατάσταση δεν είναι καθόλου εύκολο! Επίσης, μπορεί να τύχει στον καθένα μας!

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ένιωσε και η ίδια όταν θα διέρρευσε το βίντεο και σε πόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση μπορεί να είχε φτάσει!

Το βιντεάκι έχει τον τίτλο “Όλη η ΑΛΗΘΕΙΑ για όσα “φοβόμουν” να πω!” και αξίζει να το δεις για να μπορέσεις να μπεις και εσύ λίγο στη θέση της ΠΡΙΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΝ προσωπικά!

Δες το σχετικό βίντεο που ανέβασε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο YouTube.

Δες ακόμα: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Μιλάει για το χωρισμό και τη μάχη της με τον καρκίνο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1