YouTube: Οι νέες αλλαγές που θυμίζουν TikTok
Η μεγάλη επιτυχία του TikTok θα φέρει αλλαγές και στο YouTube.

Ένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχει αποκτήσει ένα φανατικό κοινό και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές όσο περνάνε οι μέρες είναι το TikTok. Τώρα, το YouTube ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση με μία νέα δυνατότητα που θα σε κάνει να χαρείς ιδιαίτερα.

Η επιτυχία του TikTok έχει φέρει τα πάνω κάτω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ήδη η Facebook πειραματίζεται με τα Lasso και Reels για τη δημιουργία μικρών σε διάρκεια videos (έως 15 δευτερολέπτων). Ενώ, τώρα μαθαίνουμε πως κάτι παρόμοιο ετοιμάζει και η Google για το YouTube. Μάλιστα, η Google έχει ήδη ανοίξει τη συγκεκριμένη δυνατότητα για ορισμένους χρήστες της εφαρμογής YouTube σε συσκευές Android και iOS.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Techgear, η Google έχει ανοίξει τη συγκεκριμένη δυνατότητα για ορισμένους χρήστες της εφαρμογής YouTube σε συσκευές Android και iOS. Η μεγάλη του διαφορά από το TikTok είναι ότι οι χρήστες θα μπορούν να συνενώσουν αυτά τα μίνι videos σε ένα video μεγαλύτερης διάρκειας.

Αναμένεται να δούμε πώς θα πάει αυτή, η πρώτη πειραματική φάση και το κατά πόσο η γνωστή εταιρεία θα εμπλουτίσει αυτές τις δημιουργίες με φίλτρα AR, stickers, κοινότητες και τα λοιπά για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.

Δες ακόμα: TikTok: Τα καλύτερα ελληνικά videos (Hilarious)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;