Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που πέρασε.

Αρκετές παραγωγές από ταινίες και σειρές είχαν καταφέρει να ολοκληρωθούν πριν την πανδημία του κορωνοϊού. Ωστόσο, οι διαφημιστικές τους καμπάνιες δεν είχαν ξεκινήσει εξαιτίας της αβεβαιότητας με το πότε θα ανοίξουν τα σινεμά σε παγκόσμια επίπεδο. Παρόλο που αυτό παραμένει αβέβαιο, αρκετές ταινίες ξεκίνησαν τη διαφημιστική τους καμπάνια.

Άλλες θα παιχτούν σίγουρα σε κάποια κινηματογραφική αίθουσα, άλλες θα βρεθούν σε streaming πλατφόρμες, ενώ άλλες αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να διατεθούν αποκλειστικά διαδικτυακά με πώληση ή 24ωρη ενοικίαση. Εμείς σου έχουμε μερικά από τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας για να δεις ποιες ταινίες ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.

Bill and Ted Face the Music

Ο Keanu Reeves και ο Alex Winter επιστρέφουν μετά από 29 χρόνια στους ρόλους που τους έκαναν γνωστούς και είναι έτοιμη για ακόμα μία μεγάλη περιπέτεια.

Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga

Το Netflix, εν μέσω καραντίνας, μας έχει δώσει άφθονο περιεχόμενο για να δούμε και να περάσουμε ευχάριστα τις ώρες μας. Αυτό θα συνεχίσει και με μία κωμωδία με τους Amy McAdams και will Ferrell. ΟΙ δύο γνωστοί ηθοποιοί δίνουν νέα πνοή και μία πιο σαρκαστική μορφή στη Eurovision.

You Should Have Left

Μετά την επιτυχία του Trolls: World Tour στο VOD, η Universal περνάει στην κυκλοφορία και αυτού του θρίλερ από την Blumhouse κατευθείαν σε video on demand υπηρεσία. H Amanda Seyfried και ο Kevin Bacon πρωταγωνιστούν σε αυτό το θρίλερ.

7500

Ο Joseph Gordon-Levitt επιστρέφει μετά από καιρό απουσίας σε μία ταινία θρίλερ ως ο πιλότος ενός αεροπλάνου που πέφτει στα χέρια τρομοκρατών. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη μέσα από το Amazon Prime.

Δες ακόμα: Spike Lee: 5 ταινίες του σκηνοθέτη που ΠΡΕΠΕΙ να δεις

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;