MasterChef 4: Τι αποκάλυψε πρώην παίκτρια του ριάλιτι για τη Μαρία και το Δημήτρη;
Τι δήλωσε η πρώην παίκτρια για το πολυσυζητημένο ζευγάρι του MasterChef 4;

Το φετινό MasterChef 4 εκτός από πολλή μαγειρική περιελάμβανε και πολύ έρωτα, αφού μέσα στο παιχνίδι δημιουργήθηκε σχετικά γρήγορα ένα ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ του Δημήτρη Μπέλλου και της Μαρίας Μπέη. Οι δυο τους φυσικά από αρκετά νωρίς δεν το έκρυψαν και πολύ, ενώ κατάφεραν μέχρι στιγμής να φτάσουν αρκετά ψηλά στο παιχνίδι.

Ωστόσο, φήμες ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει, μόλις βγήκε από το παιχνίδι, αφού τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο, η Ηλιάνα, μία από τις πρώτες παίκτριες που αποχώρησαν μιλώντας στην εκπομπή “Happy Day” διέψευσε τις συγκεκριμένες φήμες λέγοντας τα εξής:

«Επειδή το έζησα το ζευγαράκι, μου αρέσει πάρα πολύ και τους αγαπώ πάρα πολύ… Η Μαρία θα έχει πολλά να πει όταν βγει. Δεν υποτιμά τον Δημήτρη, αλλά ο Δημήτρης είναι όπως όλοι οι άντρες. Κάνει ένα βήμα πίσω. Αν ξέρουν κάποιοι ότι έχουν χωρίσει καλύτερα από τα παιδιά τι να πω. Εγώ επειδή μιλάω και με τη Μαρία και τον Δημήτρη, είναι καλά. Ο Δημήτρης δεν είναι στη Νορβηγία, είναι στη γενέτειρά του, στην Ασπροβάλτα στην Ελλάδα”.

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα:

Δείτε επίσης: MasterChef 4: Η μητέρα του Σταύρου μιλάει τη σχέση του γιου της με τη Μάρλεν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;