Συναγερμός στον Ευαγγελισμό: Θετική στον ιό η προϊσταμένη μονάδας για τον covid-19
Το προσωπικό της κλινικής τίθεται σε καραντίνα μετά τον εντοπισμό του θετικού δείγματος

Σε συναγερμό τέθηκαν οι υγειονομικές αρχές, καθώς, μετά από δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν στο προσωπικό, διαπιστώθηκε ότι άλλη μια νοσηλεύτρια του νοσοκομείου Ευαγγελισμός είναι θετική στον κορωνοϊό, η οποία μάλιστα, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, είναι προϊσταμένη σε τμήμα κορωνοϊού covid-19 του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλο το προσωπικό της κλινικής θα μπει σε επταήμερη καραντίνα, ενώ σε μία εβδομάδα θα εξεταστούν ξανά, προκειμένου να διαπιστωθεί αν μπορούν να επιστρέψουν, όπως μεταδίδουν πληροφορίες από τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, «άλλη μια συνάδελφος βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύτρια προϊσταμένη σε τμήμα κορονοϊού βρέθηκε θετική. Ιχνηλατούνται οι επαφές της», σημειώνοντας την εύλογη «μεγάλη ανησυχία στους συναδέλφους».

Η ΠΟΕΔΗΝ συστήνει «μεγάλη προσοχή τώρα που ανοίγουν τα νοσοκομεία. Είδατε τι γίνεται στην Ισπανία. Πέφτει η καμπύλη και η πλειοψηφία των νέων κρουσμάτων είναι υγειονομικοί υπάλληλοι. Θα πρέπει να μας θέτουν σε εγρήγορση γεγονότα όπως οι ασυμπτωματικοί ασθενείς σε ΑΧΕΠΑ και “Αλεξάνδρας”».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρση μέτρων: Ποια καταστήματα ανοίγουν τη Δευτέρα 11 Μαΐου (ΛΙΣΤΑ) – Το νέο ωράριο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;