Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Ανακάλυψε μερικά από τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε.

Οι υπηρεσίες streaming είναι αυτές που μας βγάζουν από τη μιζέρια της καραντίνας προσφέροντας μας καινούριες σειρές και ταινίες για να μας κρατήσουν συντροφιά. Ευτυχώς, που είχαν προνοήσει και έχουν, ήδη, έτοιμο αρκετό περιεχόμενο για να βλέπουμε τις ημέρες που μένουμε μέσα.

Εμείς σου έχουμε μερικά από τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε. Και να ξέρεις πώς σίγουρα θα δούμε τις περισσότερες από αυτές τις επιλογές γιατί τα έχουμε δει όλα μέχρι τώρα!

Homecoming Season 2

Μετά την εντυπωσιακή πρώτη σεζόν με την εκπληκτική Julia Roberts, η σειρά επιστρέφει με πρωταγωνίστρια την Janelle Monae. Το μυστήριο της πρώτης σεζόν συνεχίζεται στις 22 Μαΐου.

Extraction

Οι σκηνοθέτες του Avengers: Endgame επιστρέφουν ως παραγωγοί σε αυτή την ταινία δράσης του Netflix με πρωταγωνιστή τον Chris Hemsworth. Μόνο και μόνο από αυτά έχουμε, ήδη, αποφασίσει ότι θα δούμε την ταινία της υπηρεσίας! Στις 24 Απριλίου, λοιπόν, ετοιμάσου για πολύ δράση!

Dead To Me Season 2

Η δραμεντί του Netflix μετά από μία αρκετά καλή πρώτη σεζόν, επιστρέφει για τη δεύτερη στις 8 Μαΐου. Η σειρά είχε αρκετές ανατροπές που δεν περιμέναμε και το cliffhanger του τελευταίου επεισοδίου αλλάζει τα πάντα! Εσύ θα χάσεις τη συνέχεια;

How To Build A Girl 

Η Beane Feldstein σιγά σιγά γίνεται ένα από τα πρόσωπα του Hollywood που θα μας απασχολήσουν πολύ. Μετά από δύο ταινίες που ήταν εκπληκτική (Lady Bird, Booksmart), επιστρέφει δυναμικά σε μία ταινία που υποδύεται ένα κορίτσι το οποίο ονειρεύεται πώς να ξεφύγει από τη βαρετή καθημερινότητά της και αποφασίζει να ξεκινήσει καριέρα ως στιχουργός ροκ τραγουδιών.

Δείτε ακόμα: 3 μίνι σειρές του Netflix που αξίζει να δεις τώρα που μένεις μέσα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;