Master Chef 4: Ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε τι θα γίνει με τα γυρίσματα του διαγωνισμού
Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για το μέλλον του Master Chef 4 εν μέσω κορωνοϊού.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είναι ένας από τους πιο γνωστούς σεφ και ένας από τους κριτές του Master Chef 4. Ο γνωστός σεφ μίλησε, μέσω βιντεοκλήσης, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Dot.” για την αδιαθεσία που αισθάνθηκε στα γυρίσματα του ριάλιτι μαγειρικής, αλλά και το τι γίνεται με τα γυρίσματα του σόου.

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε ότι πριν λίγες μέρες είχε πάθει ένα κοινό κρυολόγημα, αλλά η αγωνία να έχει κολλήσει ο ίδιος κορωνοϊό και να τον έχει μεταφέρει και σε άλλους ήταν μεγάλη. Όμως, όπως είπε, όλα πήγαν καλά.

Στη συνέχεια, μίλησε για το μέλλον του Master Chef 4 μέσω κορωνοϊού και για τα μέτρα προφύλαξης που παίρνουν. Δες αναλυτικά τι δήλωσε στην εκπομπή:

“Είχα πάει στο γύρισμα, αλλά ήταν κρύωμα εκείνο. Ήταν ακριβώς στην αρχή και θορυβήθηκε όλο το στούντιο γιατί ήμασταν και 50 άτομα εκεί πέρα.

Κατευθείαν μπήκα για εξετάσεις, έμεινα κάποιες μέρες στο σπίτι εν μέσω γυρισμάτων, μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Μετά επέστρεψα και κύλισαν κανονικά τα γυρίσματα. Πιεστήκαμε αρκετά μετά λόγω του ότι όλο αυτό το πράγμα μεγάλωνε, είχαν βγει και οι οδηγίες, οπότε κάπως επισπεύσαμε τη διαδικασία γενικά των γυρισμάτων.

Είχα την αγωνία και τον φόβο μήπως έχω κολλήσει κορωνοϊό και δεν ήταν καθόλου ευχάριστο. Θέλει πάρα πολύ προσοχή. Τόσο καιρό “κοροϊδεύαμε” τον Κοντιζά με τα γάντια, αλλά τώρα όχι μόνο γάντια, αλλά φοράμε και μάσκες μαζί. Είναι πραγματικά σοβαρό.”

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δείτε ακόμα: MasterChef 4: Ποιος κέρδισε την ασυλία στο χθεσινό επεισόδιο;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;