5 ρομαντικές κωμωδίες για να ξεχαστείς και να ερωτευθείς!
Αυτές τις ρομαντικές κωμωδίες πρέπει να τις δεις οπωσδήποτε!

Οι ταινίες είναι ένας καλός αντιπερισπασμός  από την καθημερινότητα. Μας βάζουν στις ζωές άλλων ανθρώπων, μας ταξιδεύουν, μας κάνουν να ερωτευόμαστε! Και εμείς, έχουμε να σου προτείνουμε μερικές ρομαντικές ταινίες για να ζήσεις το όνειρο αυτού του μοναδικού έρωτα!

Να μεταφερθείς στη ρομαντική ιστορία ενός ζευγαριού. Στο ταξίδι που πέρασαν για να είναι τελικά μαζί (;). Και να ξεχαστείς για δύο ώρες!

1. Her

Ο έρωτας στα χρόνια της τεχνολογίας! Ο Joaquin Phoenix πρωταγωνιστεί σε αυτή τη διαφορετική ρομαντική ταινία δια χειρός Spike Jonze. Ένας άντρας που νιώθει μοναχικός και απομονωμένος, ενώ περιμένει το διαζύγιο από την πρώην σύντροφό του ερωτεύεται τη φωνή της Scarlett Johansson. Είναι μία ταινία που δύσκολα θα ξεχάσεις και θα ερωτευθείς από την αρχή μέχρι το απίστευτο φινάλε της.

2. Pretty Woman

Μία από τις πιο κλασσικές και αγαπημένες ρομαντικές κωμωδίες όλων των εποχών. Η ταινία που έκανε τη Julia Roberts σταρ του Hollywood και της χάρισε την πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ, αποτελεί ακόμα και σήμερα μία από τις καλύτερες ρομαντικές κωμωδίες που πρέπει να δεις. Ένας έρωτας ανάμεσα σε μία κοπέλα που για να τα βγάλει πέρα έχει πάρει τον λάθος δρόμο και έναν πολύ πλούσιο άντρα που δεν έχει χρόνο για συναισθηματισμούς. Όμως, τελικά, όλοι ψάχνουμε αυτόν τον κάποιο που θα μας κάνει να ρίξουμε τα τείχη που έχουμε υψώσει γύρω μας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Σινδος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
 1