MasterChef 4: Ποιος παίκτης αποχώρησε από τον διαγωνισμό μαγειρικής
Μάθε ποιος παίκτης αποχώρησε από το MasterChef 4.

Το επεισόδιο της Παρασκευής στο MasterChef 4, είχε ακόμη μία αποχώρηση. Μετά την ήττα των κόκκινων στην ομαδική δοκιμασία και τη διαδικασία της ψηφοφορίας, οι τρεις υποψήφιοι που κλήθηκαν να παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι ήταν ο Σταύρος Γεωργίου, ο Δημοσθένης Μασσάλας και η Ηλιάνα Βλάχου.

Οι τρεις παίκτες κλήθηκαν να αντιγράψουν γαλλικό πιάτο. Ο guest chef, ήταν ο Ντίνος Φωτεινάκης, ενώ, οι τρεις κριτές του MasterChef 4, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχαν ένα ιδιαίτερα δύσκολο έργο.

Τελικά, μετά την ολοκλήρωση της δοκιμασίας, οι διαγωνιζόμενοι βαθμολογήθηκαν από τους κριτές με την Ηλιάνα Βλάχου να συγκεντρώνει την χαμηλότερη βαθμολογία. Συγκεκριμένα, η νεαρή διαγωνιζόμενη απέσπασε στη βαθμολογία για το πιάτο της, 6/10 από τον Σωτήρη Κοντιζά, 7/10 από τον Πάνο Ιωαννίδη, από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και 7/10 από τον guest chef Ντίνο Φωτεινάκη και 6/10 από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Οπότε, ήταν και η παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Η ίδια για την αποχώρηση της δήλωσε τα εξής:

“Το συναίσθημα που νιώθω αυτή τη στιγμή είναι ένα κενό. Σα να σου ξεριζώνουν την καρδιά και να την βάζουν σε ένα κουτάκι.

Έφυγε το άγχος, το στρες και ταυτόχρονα αυτό που ζούσαμε. Ένα όνειρο!”

Δες το σχετικό απόσπασμα!

Δες ακόμα: MasterChef 4: Ποιος παίκτης κέρδισε την ασυλία;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;