Τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα αυτή
Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε!

Και αυτή την εβδομάδα είδαμε αρκετά τρέιλερ για νέες ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν. Εμείς, εδώ, στο Neolaia.gr σου έχουμε συγκεντρώσει σε ένα άρθρο τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας.

Ταινίες, σειρές, περιπέτειες και γνωστοί σκηνοθέτες βρέθηκαν στο επίκεντρο των τρέιλερ της εβδομάδας που μας πέρασε!

Candyman

Ο Jordan Peele επανέρχεται κινηματογραφικά αυτή τη φορά σε ρόλο παραγωγού και σεναριογράφου. Η μεταφορά του Κλάιβ Μπάρκερ επανέρχεται στην μεγάλη οθόνη και αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της Nia DaCosta.

The Eddy

Ο Damien Chazelle επανέρχεται στα φώτα της δημοσιότητας με αυτή τη νέα μίνι σειρά για το Netflix. Ο γνωστός σκηνοθέτης υπογράφει τη σειρά αυτή για έναν τζαζ πιανίστα (κάτι που λατρεύει και ο ίδιος), ο οποίος είναι και ιδιοκτήτης ενός κλαμπ στο Παρίσι. Ο Chazelle θα σκηνοθετήσει μερικά από τα επεισόδια της σειράς που θα προβληθεί στις 8 Μαΐου.

The High Note

Η Dakota Johnson αποτελεί μία από τις ηθοποιούς που πέρα από το ρόλο της στις Πενήντα Αποχρώσεις του Γκρι, έχει, κυρίως, προσανατολιστεί προς indie επιλογές. Και αυτή είναι μία κωμωδία δια χειρός Nisha Ganatra και με συμπρωταγωνίστρια την Tracee Ellis Ross. Το τρέιλερ είναι, πάντως, πολλά υποσχόμενο!

Rumble

Μία νέα ταινία κινουμένων σχεδίων που θα προβληθεί το 2021. Ωστόσο, η Paramount θέλει να κεντρίσει και να κερδίσει το κινηματογραφικό κοινό δίνοντας μας ένα τρέιλερ που υπόσχεται ότι θα περάσουμε ένα όμορφο δίωρο στο σινεμά.

Δες ακόμα: Σινεμά: Αυτές είναι οι ταινίες της εβδομάδας (27/2 – 4/3)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;