Άγριες Μέλισσες: Κι όμως, το χωριό
Μπορεί το χωριό που βλέπουμε στις "Άγριες Μέλισσες" να έχει φτιαχτεί για τη σειρά, αλλά το όνομα του, Διαφάνι, είναι εμπνευσμένο από ένα χωριό που υπάρχει στην Κάρπαθο!

Από όταν έχει κάνει πρεμιέρα η σειρά του ANT1, “Άγριες Μέλισσες“, μέχρι σήμερα, όλοι μιλάνε για τις τελευταίες εξελίξεις στο χωριό της σειράς που έχει την ονομασία Διαφάνι. Όλοι πιστεύουμε ότι το χωριό αυτό δεν υπάρχει, όμως, η Έλλη Τρίγγου (για πολλούς “Ασημίνα”) αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι η ονομασία Διαφάνι έχει προέλθει από ένα πραγματικό ελληνικό χωριό!

Και εμείς, επειδή, δεν μπορούσαμε να κάνουμε αλλιώς το ψάξαμε!

Μπορεί το Διαφάνι, που βλέπουμε στη σειρά, να μην είναι υπαρκτό χωριό, ωστόσο, στην Ελλάδα υπάρχει ένα μικρό χωριό με το όνομα αυτό. Το εν λόγω χωριό βρίσκεται στην Κάρπαθο!

Στο Διαφάνι θα μπορέσεις να φτάσεις με καΐκι από την Κάρπαθο ή οδικώς. Μάλιστα, απέχει 70 χλμ. από την πρωτεύουσα.

Πρόκειται για ένα μικρό γραφικό ψαροχώρι με ένα μικρό λιμανάκι. Το χωριό αυτό αποτελεί επίνειο του παραδοσιακού και ιστορικού χωριού Όλυμπος.

Το χωριό της Καρπάθου αποτελεί έναν καταπληκτικό τόπο για ήσυχες διακοπές σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Ενώ, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσει την ντόπια κουζίνα του και φρέσκο ψάρι στα παραθαλάσσια ταβερνάκια του.

Το Διαφάνι θυμίζεται για τα πεντακάθαρα νερά των παραλιών του, όπου μπορείς να απολαύσεις το μπάνιο σου. Μάλιστα, η διπλανή παραλία της Βανάντα, είναι ακόμη ένας μαγικός προορισμός για να επισκεφθείς και να χαλαρώσεις!

Σε αντίθεση με το χωριό που βλέπουμε στη σειρά “Άγριες Μέλισσες”, το Διαφάνι της Καρπάθου υπόσχεται ευχάριστες και χαλαρωτικές διακοπές. Μάλιστα, η τοπική κουζίνα και τα ψάρια της περιοχής είναι τα καλύτερα συνοδευτικά για ένα μοναδικό καλοκαίρι!

Νομίζω πώς βρήκα που θα πάω φέτος το καλοκαιρί!

Δες ένα μαγευτικό βίντεο από το Διαφάνι!

Πηγή: altheakarpathos.gr

Δες ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Η «Μυρσίνη» αποκαλύπτει διάφορα άγνωστα πράγματα για τη σειρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

21-05-2024

Καλαμαρια

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1