Αυτά είναι τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας που πέρασαν
Δες τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε!

Η εβδομάδα αυτή φτάνει στο τέλος της και είδαμε αρκετά καινούρια τρέιλερ για ταινίες και σειρές που περιμένουμε πώς και πώς να δούμε μέσα στο 2020. Να σου θυμίσουμε ότι σήμερα είναι το Super Bowl, οπότε, θα δούμε ακόμη περισσότερα τρέιλερ από αύριο,

Ωστόσο, πολλές εταιρείες παραγωγής έχουν αρχίσει να αποφεύγουν την μεγάλη γιορτή του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου, καθώς πρέπει να πληρώσουν πολλά λεφτά για ένα 30 δευτερολέπτων σποτάκι. Μάλιστα, αρκετές από αυτές έχουν βγάλει, ήδη, online τα σποτάκια που θα δούμε σήμερα!

Πάμε, όμως, να δούμε ποια είναι τα τρέιλερ που έχουμε ξεχωρίσει την εβδομάδα αυτή;

Super Bowl

Επειδή είναι σποτάκια 30 δευτερολέπτων μόνο, είπαμε να τα βάλουμε όλα μαζί. Έχουμε καινούρια sneak peek για ταινίες όπως η live-action εκδοχή της Mulan και η συνέχεια του A Quiet Place. Αλλά και σποτάκια για καινούριες σειρές που αναμένεται να μας κεντρίσουν το ενδιαφέρον!

F9: The Fast Saga

Ένα από τα μεγαλύτερα franchises επιστρέφει με την προτελευταία του ταινία (η 1οη θα είναι η τελευταία ταινία της σειράς) και το τρέιλερ είναι απλά ΑΚΡΑΙΟ. Η σειρά ξεπερνάει κάθε όριο σε τρελά stunts με αμάξια, αλλά μας υπόσχεται ότι η ταινία κρύβει πολλά ακόμη πράγματα από αυτά που μας έχουν κάνει να λατρέψουμε την οικογένεια που έχει φτιάξει ο Vin Diesel.

Better Call Saul

Η 5η σεζόν της πολύ επιτυχημένης prequel σειράς του Breaking Bad έρχεται. Μάλιστα, μάθαμε ότι η 6η σεζόν θα είναι και η τελευταία της σειράς με τον αγαπημένος μας δικηγόρο Saul!

Locke & Key

Η σειρά κόμικ του Joe Hill (γιου του Stephen King), γίνεται επιτέλους σειρά. Μία σειρά που συνδυάζει τρόμο, φαντασία και οικογενειακό δράμα. Η σειρά θα είναι διαθέσιμη στο Netflix από τις 7 Φεβρουαρίου και πρέπει αν τη δεις!

Δες ακόμα: Πώς φτιάχνεται ένα… trailer;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;