5 είδη ανθρώπων που θα συναντήσεις σε κάποια από τις σχέσεις σου
Αυτοί είναι μερικοί από τους πιο συνηθισμένους τύπους ανθρώπων που θα συναντήσεις σε κάποια από τις σχέσεις σου!

Κάθε σχέση είναι αρκετά διαφορετική. Κι αυτό έχει να κάνει τόσο με εσένα και το πόσο έχεις αλλάξει με τον καιρό, αλλά και με τον σύντροφό σου. Γι αυτό εμείς είπαμε να ψάξουμε και να βρούμε κάποια “στερεότυπα” ατόμων που θα συναντήσεις σε διάφορες σχέσεις.

Από αυτούς που είναι ώριμοι, εκείνους που το παίζουν ώριμοι μέχρι άλλους τύπους ανθρώπων που μπορεί να σε ελέγχουν. Πάμε να δούμε, λοιπόν, ποιους τύπους ανθρώπων θα συναντήσεις σε διάφορες σχέσεις;

1. Το παιδί

Το άτομο εκείνο που είναι πραγματικά σαν παιδί. Του αρέσουν τα παιχνίδια, ενθουσιάζεται εύκολα και ακόμη πιο εύκολα χάνει αυτόν τον ενθουσιασμό. Ενώ, στην αρχή η παιδικότητα αυτή είναι μεταδοτική και τονωτική, μετά από λίγο καιρό καταλήγει να σε κουράζει.

2. Αυτός που θέλει να σε ελέγχει

Κάθε κίνησή σου, κάθε σου σκέψη. Δε σημαίνει ότι δε σε αγαπάει, αλλά του αρέσει να είναι χειριστικός και να σε έχει του χεριού του. Στην αρχή μπορεί να σου φανεί σαν να προσπαθεί να σε γνωρίσει όσο καλύτερα μπορεί, αλλά η αλήθεια είναι ότι όλα είναι μέρος του σχεδίου του για να σε κάνει ότι θέλει. Προσοχή!

3. Αυτός που σε χρειάζεται συνέχεια

Σε ρωτάει για τα πάντα. Έχει κάνει τα όνειρά σου και δικά του. Στην αρχή, αυτό σε τρελαίνει γιατί πιστεύεις ότι έχεις βρει τον άνθρωπο που μπορείς να συνεχίσεις τη ζωή σου για πάντα. Στην πραγματικότητα, όμως, ο άνθρωπος αυτός έχει απλά γραπωθεί πάνω σου και αυτό σε κουράζει ΠΟΛΥ!

4. Αυτός που του αρέσει να παίζει

Αν είσαι έτοιμη για να έχεις μία ελεύθερη σχέση, τότε αυτός είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα. Του αρέσει το φλερτ, αλλά και η διαδικασία του παιχνιδιού αυτού. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα σε απατήσει, αλλά ακόμη και αυτό μπορεί να είναι αρκετά δύσκολο για να το διαχειριστείς σε καθημερινή βάση.

5. Ο εργασιομανής

Είναι τρελαμένος με την δουλειά του. Μιλάει συνέχεια για αυτή και του καταναλώνει την περισσότερη ώρα της ημέρας. Πολλές φορές είναι καλό να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που να ξετρελαίνεται για τη δουλειά του, καθώς αυτό σε ωθεί και εσένα στο να προσπαθείς περισσότερο για τη δική σου. Αλλά, τελικά, βλέπεις ότι ο χρόνος που θέλεις να περάσετε απλά οι δύο σας, δεν υπάρχει!

Δες ακόμα: Το να βλέπεις τη σχέση σου δύο φορές την εβδομάδα έχει αυτά τα 4 θετικά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Λυκόβρυση

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;