Έρρικα Μπρόγιερ: Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός
Έφυγε από τη ζωή η γνωστή ηθοποιός Έρρικα Μπρόγιερ.

Το πρωί της Κυριακής 5/1, έφυγε από τη ζωή η Έρρικα Μπρόγιερ. Η γνωστή ηθοποιός έφυγε σε ηλικία 77 ετών μετά από μάχη που έδινε τον τελευταίο καιρό με τον καρκίνο.

Η ηθοποιός έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της σε διάφορες ελληνικές ταινίες. Στις περισσότερος ήταν  ντουέτο με την αδερφή της Μαργαρίτα. Στη συνέχεια, ακολούθησε σόλο καριέρα.

Η Έρρικα Μπρόγιερ νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε νοσοκομείο της Αθήνας. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα θεραπείας, ενώ στο πλευρό της βρισκόταν η κόρη της, Σάντρα.

Η Έρρικα Μπρόγιερ γεννήθηκε στην Αθήνα το 1942. Ο πατέρας της ήταν Έλληνας, ενώ η μητέρα της ήταν Αυστριακής καταγωγής. Ο πατέρας της ήταν ο ηθοποιός Τέλης Ανθίδης (Αριστοτέλης Μαστραπάς). Ωστόσο, η Έρρικα, όπως και η αδελφή της Μαργαρίτα, κράτησαν το επίθετο της μητέρας τους για την καριέρα τους.

Το δίδυμο Έρρικα και Μαργαρίτα Μπρόγιερ έκαναν μεγάλη επιτυχία μέσα από τον ελληνικό κινηματογράφο. Τραγουδούσαν χόρευαν και έπαιζαν σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου.

Ξεκίνησε, μαζί με την αδερφή της ως δίδυμο στο τραγούδι και τον χορό το 1961. Ένα χρόνο μετά έκαναν και την παρθενική της εμφάνιση στο σινεμά στην ταινία “Όταν λείπει η γάτα” του Αλέκου Σακελλάριου.

Στην ταινία “Τα 201 καναρίνια” γνωρίστηκε με τον ηθοποιό Κώστα Βουτσά. Έπειτα από δύο χρόνια, από τη γνωριμία τους, παντρεύτηκαν και απέκτησαν την κόρη τους, Σάντρα. Μερικά χρόνια, όμως, αργότερα χώρισαν και από τότε διατηρούσαν άριστες σχέσεις.

Ο δεύτερος γάμος της γνωστής ηθοποιού ήταν με έναν άνθρωπο εκτός του χώρου του θεάματος, τον Γιάννη Μαρινάκη.

Δες ακόμα: Finos Films: Οι 10 πιο δημοφιλείς ελληνικές ταινίες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;