Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στο ζώδιό σου;
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020: Η καινούρια χρονιά θα φέρει αλλαγές! Ανακάλυψε την πρόβλεψη για το δικό σου ζώδιο!

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2020 – Kριός

Μία σημαντική χρονιά με απαιτήσεις και προκλήσεις, είναι το 2020 για σας.

Κι αυτό διότι η ευθύνη για εξέλιξη, άνοδο, καταξίωση και προβολή, είναι στο χέρι σας. Θα βασιστεί όμως στις εμπειρίες του χθες. Κατά συνέπεια, είναι ουσιαστικό για σας, να διδαχτείτε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλάβετε αυτή τη χρονιά.

Ο Κρόνος, ο δάσκαλος του ζωδιακού, βρίσκεται για τρίτη χρονιά στον Αιγόκερω, όπου και θα ολοκληρώσει το «ταξίδι» του εκεί.

Πολύ σημαντική η τριετία που ξεκινά για σας, για τον λόγο αυτό, δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο χρόνου! Σημαντικό για την ταχύτητα με την οποία λειτουργείτε, δράτε και αντιδράτε, ωστόσο, ο Κρόνος απαιτεί και κάποια άλλα ουσιαστικά χαρακτηριστικά: ποιότητα, σεβασμό, αξίες, υπομονή και σύνεση.

Η βιαστική σας φύση, δύσκολα επιτρέπει να αναπτυχθούν μεγαλόπνοα σχέδια. Τα θέλετε όλα άμεσα, γρήγορα, παρορμητικά. Οι αποφάσεις δεν έχουν πάντα σχεδιασμό, οργάνωση, μεθοδικότητα. Η μεγάλη πρόκληση για σας, λοιπόν, έρχεται με τον Κρόνο στον Αιγόκερω ως το τέλος του 2020, καθώς θα φανεί αυτό που μάθατε τα προηγούμενα χρόνια.

Ανταποκριθείτε θέτοντας ουσιαστικούς στόχους, επιμένοντας στην αξία σας και στην ανάγκη να αναγνωριστείτε. Με τη γνώση και την εμπειρία, σαν βασικά σας όπλα, μη ξεχνάτε να ξεκαθαρίζετε πρώτα στην σκέψη και μετά στην πράξη, τις διαφορές σας με τους άλλους. Θα επικρατήσετε, όπως φαίνεται σε πρώτο βαθμό, αλλά είτε φθάσετε είτε όχι στην κορυφή, υπάρχει η επιθυμία να προωθήσετε το έργο σας και να αναγνωριστείτε ως άξιοι προσοχής. Θα ασχοληθείτε σοβαρά με την κοινωνική σας εικόνα και έχετε μεγάλες προσδοκίες ως το 2021.

Μία πρώτη γεύση αυτής της προβολής που θα σας απασχολήσει από το επόμενο έτος, θα πάρετε από 23 Μαρτίου ως 1η Ιουλίου και περνά στην αρχή του Υδροχόου. Θα έχουμε ειδικό αφιέρωμα εκείνη την εποχή. Είναι πρόγευση για θέματα που θα σας απασχολήσουν μέσα στο επόμενο έτος. Αν είστε γεννημένοι στην αρχή του ζωδίου σας, μόνο τότε έχει βαρύτητα φέτος για σας.

Στο ζώδιο του Αιγόκερω θα κινηθεί φέτος το Δίας. Περιορίζονται οι ευκαιρίες που είχατε στην διάρκεια της περυσινής χρονιάς, αλλά δεν σπαταλάτε πολύτιμο χρόνο πλέον. Θα εστιάσετε μόνο στα σοβαρά σας σχέδια και με μόχθο, γνώση, εμπειρία και επιμονή, θα έχετε εξέλιξη και ανέλιξη. Η κορύφωση των προσπαθειών μετρά για σας, περισσότερο από κάθε τι.

Ο Πλούτωνας αλλάζει τα τελευταία χρόνια την εικόνα που προβάλλετε στην καριέρα και στην κοινωνική σας ζωή και σας οδηγεί σε διαφορετικές διαδρομές. Μην στέκεστε ανενεργείς μπροστά στην ανατροπή, αφού νέες ευκαιρίες θα υπάρξουν, μόλις φύγει ό,τι είναι σαθρό και ανούσιο πια για σας.

Η πορεία αυτή είναι αργή, με ανατροπές είστε σε μία αναστάτωση, αλλά θα ωφεληθείτε μελλοντικά, αφού θα αποδεσμευτείτε από αρνητικές καταστάσεις, αρνητικούς ανθρώπους και δυσάρεστες επιρροές.

Η συμπόρευση του Δία με τη διαδρομή του Κρόνου με τον Πλούτωνα και τον Νότιο Δεσμό, είναι κομβικό σημείο κρίσης και αυτοκριτικής, όπως και προειδοποίηση να μην επαναλάβετε αποφάσεις που περιέπλεξαν στο παρελθόν, τη ζωή σας.

Εκείνο που χρειάζεται φυσικά να ανακαλύψετε, είναι τη θετική δόνηση του Κρόνιου στοιχείου σας, επομένως να ξεπεράσετε την σκληρότητα, την παγερή στάση, την ανάλγητη ή κυριαρχική συμπεριφορά. Αντίθετα, να βασιστείτε σε διαχρονικές αξίες, παραδόσεις, ποιότητα και προσπάθεια. Να γίνετε αποφασιστικοί και αντικειμενικοί. Να αποδεχτείτε όμως πως δεν υπάρχει τελειότητα στο ορατό μας σύμπαν, παρά μόνο βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη.

Να θυμηθείτε ή να διατηρείτε το σεβασμό προ εσάς τους ίδιους και προς το περιβάλλον. Κατά διαστήματα, στην τριετία, δοκιμάστηκαν οι αντοχές και η αυτοκυριαρχία σας. Με υπομονή και συγκροτημένο προγραμματισμό, θα έχετε πολλά δώρα και κυρίως αναγνώριση των μόχθων των προηγουμένων ετών.

Ο Κρόνος είναι η αξιολόγησή μας και εσείς θα τον έχετε οδηγό σας για ως το τέλος του 2020! Παρέχει σοφία και όχι τιμωρία, αν τον τιμήσουμε με τον τρόπο που του αρμόζει!

Ο Ουρανός, πλανήτης των αλλαγών, είναι πλέον οριστικά στον Ταύρο για την επόμενη περίπου εξαετία. Θα διαμορφώσετε νέες αξίες και πολύτιμες σχέσεις. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα είστε σε ετοιμότητα αλλά και προσμονή, προκειμένου να βάλετε άλλες προτεραιότητες σε θέματα ασφάλειας και σταθερότητας. Θα ανακαλύψετε την ομορφιά στην απλότητα και στην σταθερότητα και σε ό,τι είναι απτό και αυταπόδεικτο. Θα είστε λιγότερο παρορμητικοί και περισσότερο επιλεκτικοί, σε θέματα που θα κάνουν τη ζωή σας απολαυστική.

Το 2012, ο Ποσειδώνας έκανε ένα σημαντική κίνηση και ξεκίνησε να αγγίζει τον κόσμο των ονείρων για σας, αλλά και τους κρυφούς σας ανεκπλήρωτους πόθους, όπως και ό,τι σας ταλαιπωρεί και το κρατάτε κρυφό (και θα παραμείνει πιθανόν εκεί 14 χρόνια).

Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να ανακαλύψετε την εσωτερική διάσταση της ζωής, να κάνετε αρκετά βήματα στην εσωτερική αναζήτηση, να δημιουργήσετε μέσα από το ταλέντο και την έμπνευση σας, αναπτύσσοντας τα χαρίσματά σας.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά, αλλά και να ονειρευτεί ένα καλύτερο μέλλον. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης, της μεταφυσικής, του διαλογισμού.

Ο Χείρωνας, ο σημαντικός πλανητοειδής των Κενταύρων, βρίσκεται μετά από μισό αιώνα ξανά στο ζώδιό σας. Κατά συνέπεια, για τα επόμενα χρόνια, ο Χείρωνας θα είναι ένας σοφός οδηγός, θεραπευτικής και μέντορας για σας. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να βρείτε τρόπους αυτοθεραπείας, να αισθανθείτε δύναμη σε πνεύμα, ψυχή και σώμα. Να επουλώσετε τραυματικές εμπειρίες των προηγουμένων ετών.

Η καρμική σας διαδρομή με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης, προκαλεί να φροντίσετε ουσιαστικά την προσωπική σας πληρότητα, ως βάση ζωής και να περιορίσετε τις πολλές εξωτερικές υποχρεώσεις. Η οικογένεια, το σπίτι, ό,τι είναι για σας οικείο και ουσιαστικό, θα έχουν προτεραιότητα. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας απασχολήσει έντονα μία νέα «γέννηση», μία νέα αρχή. Από τα τέλη της Άνοιξης και μετά, η αποστολή σας συνδέεται με τις ιδέες, τη γνώση και τον τρόπο επικοινωνίας. Θα είναι σημαντικό να αναμεταδώσετε γνώση και να συνδυάσετε τη δική σας με εκείνη των άλλων. Οι μεγάλες ιδέες δεν θα σας απασχολήσουν πλέον ιδιαίτερα, αντίθετα θα είστε απτοί και άμεσοι, για την δική σας εξέλιξη.

Οι εκλείψεις του έτους θα αναλυθούν την εκάστοτε περίοδο, αλλά θα λέγαμε συνοπτικά ότι οι συνθήκες ευνοούν να έχετε την πρωτοβουλία για ανάπτυξη συναισθημάτων, δημιουργικότητα ή ένα συλλογικό έργο. Θα γίνουν ξεκαθαρίσματα στον κοινωνικό σας κύκλο. Θα κριθεί όμως η βάση σας και μία σημαντική οικογενειακή υπόθεση. Εκλείψεις θα έχουμε τον Δεκέμβριο του 2019, τον Ιανουάριο, τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και στο τέλος του έτους. Από το καλοκαίρι και μετά, θα ξεκαθαρίσουν ιδεολογικά πρότυπα, συγγενικές σχέσεις και τον τρόπο επικοινωνίας με τους άλλους.

Πολύ σημαντικό το δεύτερο εξάμηνο του έτους, με δράση και πρωτοβουλίες που φέρνουν ενθουσιασμό, δύναμη, ρίσκο και μαχητικότητα. Θα είναι η εποχή όπου δεν πρέπει να σπαταληθεί η δραστηριότητά σας, σε άσκοπους στόχους, ή ανούσιους ανταγωνισμούς.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους πλανήτες που σας επηρεάζουν και επιμέρους θέματα, όπως τα οικονομικά, επαγγελματικά, αισθηματικά, οικογένεια και υγεία, στο άρθρο μας: Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων: Κριός 2020 https://astrolife.gr/etisies-provlepseis-zodion-krios-2020/

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;