Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Ολική έκλειψη Ηλίου - 2 Ιουλίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Αιγόκερως (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ενδιαφέρουσα περίοδος για σας είναι η έκλειψη αυτή, που όμως χρειάζονται σύνεση και εγκράτεια για να αποδώσουν. Η επαναστατική διάθεση αλλαγής θα είναι μέρος της μετατροπής που ελλοχεύει σε ένα πεδίο σχέσεων και συνεργασιών. Καθώς όλα πρέπει να περνούν από την συνεργασία, μην είστε διασπαστικοί ή αντιδραστικοί απέναντι σε προτάσεις που …σας ξεβολεύουν. Δεν γίνεται να είστε συμπαθείς σε όλους, αλλά προσπαθήστε να είστε ανανεωτικοί και προοδευτικοί για να έχετε νέες ευκαιρίες ζωής.

Η ανάπτυξη της ενσυναίσθησης στις σχέσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές, είναι απαραίτητο εφόδιο. Αποφύγετε την ζήλια, την εμμονή που φέρνει στείρες αντιπαραθέσεις, την χειριστική συμπεριφορά, τις σκοτεινές κινήσεις. Αν έχετε ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους, τώρα προσπαθούν να σας ταλαιπωρήσουν με τη σειρά τους. Ας είστε προσεκτικοί.

Το δώρο της έκλειψης:

Εγκράτεια, συνέπεια, σεβασμός και προσεκτικές επιλογές για να αποδώσουν η δημιουργικότητά σας και κάθε σημαντική σχέση.

Υδροχόος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η έκλειψη προκαλεί την ουσιαστική αλλαγή στον τρόπο που ρυθμίζετε τις βασικές ανάγκες της ζωής σας. Θα σας φέρει όμως ταυτόχρονα σε επαφή με κάποιους κρυφούς φόβους. Αν έχετε δεχτεί ανταγωνισμό, θα είναι δύσκολο να διερευνήσετε τα αίτια. Αν υπήρξατε χειριστικοί, θα μειωθούν οι αντιστάσεις σας. Αντιμέτωποι με τις προσωπικές σας ανάγκες, θα πρέπει να προκαλέσετε μία αλλαγή στη ζωή σας. Βαθιά ριζωμένες σταθερές αξίες στις υποχρεώσεις ή στην δομή της ζωής σας, αλλάζουν και θέλετε να επαναστατήσετε ενάντια σε «πιστεύω» ή πεποιθήσεις που επίμονα διατηρήσατε για καιρό. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε την αλλαγή.

Μην αντιστέκεστε στην απαραίτητη αλλαγή, που ξεκαθαρίζει βιώματα ή προσωπικές σας αγωνίες, ακόμη κι ένα αρνητικό παρελθόν. Δώστε ευκαιρία για μία νέα αρχή, ένα νέο σπόρο ελπίδας. Ξεκινήστε από το «μηδέν» με ένα νέο έργο, απαλλαγμένο από βάρη του παρελθόντος.

Με φωτεινές επιλογές, η καθημερινότητα γίνεται πιο όμορφη και γόνιμη. Ακόμη κι αν σας ανησυχεί μία αλλαγή στο οικογενειακό περιβάλλον ή στον τόπο κατοικίας.

Το δώρο της έκλειψης:

Έμπνευση και διάκριση για το έργο σας.

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;