4 καλλιτέχνες που επέστρεψαν στη μουσική σκηνή φέτος καλύτεροι από ποτέ!
Η επιστροφή στην μουσική σκηνή των καλλιτεχνών αυτών μας έχει αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Η μουσική είναι κάτι που σε ταξιδεύει και σε συντροφεύει σε κάθε στιγμή της ζωής σου. Από μεγάλες χαρές, μέχρι μεγάλες λύπες, υπάρχουν συγκεκριμένα τραγούδια που έχεις συνδυάσει με τις στιγμές αυτές. Και συγκεκριμένοι καλλιτέχνες!

Όλοι μας έχουμε αυτούς που ότι και να κάνουν, εμείς τους λατρεύουμε. Με κάποιους, κιόλας, έχουμε μεγαλώσει μαζί και δε θέλουμε να τους αποχωριστούμε ακόμη κι αν η μουσική τους δεν είναι στο επίπεδο που ήταν!

Για σένα που λατρεύεις τη μουσική, λοιπόν, το 2019 έχει μπει με μεγάλες υποσχέσεις. Καλλιτέχνες που είχαν χαθεί από το μουσικό στερέωμα έχουν επιστρέψει, κι άλλοι μετά από κάποιες όχι και τόσο καλές κυκλοφορίες έχουν γυρίσει στον παλιό τους καλό εαυτό.

Για δες τα καλύτερα μουσικά comebacks του 2019 μέχρι τώρα. Είμαι σίγουρος ότι με κάποια από αυτά τα κομμάτια θα κολλήσεις (αν δεν έχεις ήδη κολλήσει) κι εσύ!

1. Lana Del Rey – Doin’ Time

Η Lana Del Rey δεν έφυγε ποτέ! Μάλιστα, η μουσική της γίνεται ακόμη καλύτερη με το πέρασμα των χρόνων. Τα τραγούδια της μιλάνε για μία πιο απλή, πιο συναισθηματική, πιο σκοτεινή, πιο διαφορετική εποχή. Όμως, είχε καιρό να κάνει μία τεράστια επιτυχία. Οι μουσικόφιλοι και οι φανς της σίγουρα την ακούγανε και την ακολουθούσαν, αλλά το Doin’ Time αποτελεί ένα κομμάτι επιστροφή στις δόξες των πρώτων της κομματιών. Ένα τραγούδι με φόντο την Καλιφόρνια, τον ήλιο, την αγάπη. Είναι cover ενός παλιού κομματιού των Sublime, αλλά δοσμένο με τον μοναδικό τρόπο της κυρίας Lana Del Rey! Ετοίμασε ένα ωραίο κοκτέιλ και απόλαυσε το!

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;