Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μεταξύ εξιδανίκευσης και πραγματικότητας - 27 Μαΐου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Δες τι θα φέρει η νέα εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Αιγόκερως

Προκαλείστε να βρείτε τις αξίες σας, μέσα από την οικογένεια ή την παράδοση. Θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα βασισμένο σ’ αυτές, αλλά πρέπει να κάνετε ακόμη λίγη υπομονή. Σίγουρα θα συμβεί αλλά όχι άμεσα. Οι ιδέες είναι αυτό που αλλάζει ή διαμορφώνεται.

Απόψεις δικές σας και των άλλων, προσφέρουν ένα υλικό για επεξεργασία και σας κάνουν όλο και πιο ευφάνταστους. Η έμπνευση θα σας καθοδηγεί και θα μπορούσατε να αναπτύξετε ωραίες συζητήσεις για πνευματικά ενδιαφέροντα ή θέματα τέχνης.

Όμως επειδή είστε ένα γήινο και πρακτικό άτομο, δεν θα πρέπει να παγιδευτείτε σε πολλές υποσχέσεις ή δεσμεύσεις που δεν θα τηρηθούν.

Μην δώσετε πολλές υποσχέσεις και δεν γνωρίζετε πώς θα τις πραγματοποιήσετε. Μην δράσετε παρορμητικά και κυρίως κάτω από το βάρος της συγκίνησης, ενθουσιασμού ή θυμού.

Οι στόχοι σας θα πρέπει να είναι πιο συγκεκριμένοι από ό,τι σας εμπνέει. Ωστόσο, για κάποιο διάστημα ακόμη μία καθυστέρηση διαφαίνεται στα σχέδια που σας ενδιαφέρουν. Η υπομονή είναι απαραίτητη.

Υδροχόος

Συχνά θα είστε εστιασμένοι με εμμονή στις αμφιβολίες ή τις θλίψεις που σας έχουν επηρεάσει. Δεν είστε από τους ανθρώπους που πρέπει να παραμένουν καθηλωμένοι. Για τον λόγο αυτό, θα σας συνιστούσαμε να προσπαθήσετε να οραματιστείτε το μέλλον μέσα από πολλές και νέες αξίες.

Ό,τι θεωρείτε πολύτιμο θα γίνει πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσετε. Θα είναι το κίνητρό σας και η νέα σας αρχή.

Αλλά θα είναι σημαντικό να μην παγιδευτείτε σε μία τάση για άσκοπες δαπάνες προς εσάς ή προς τους άλλους. Θα χάσετε τελικά κάτι σημαντικό.

Αντίθετα, αν αποφασίσετε να δείτε διαφορετικά κάποια σημαντικά σας ζητήματα, αν αποφασίσετε να αλλάξετε τρόπο σκέψης ως προς την αξιολόγηση των προτεραιοτήτων σας, τότε θα είναι προς όφελός σας η περίοδος αυτή.

Θα μπορείτε να πάρετε πρωτοβουλίες αργότερα, αλλά τώρα, θα σας συνιστούσαμε να μη βιαστείτε. Εκμεταλλευτείτε τον όμορφο τρόπο να συζητάτε, για να προσεγγίσετε εκείνους οι οποίοι θα είναι σε θέση να σας βοηθήσουν και επενδύστε σωστά. Μην σπαταλάτε άσκοπα χρόνο

Ιχθείς

Το προσωπικό σας προφίλ γίνεται πιο προσιτό και αναδεικνύετε την γενναιοδωρία σας με ένα τρόπο αρκετά προφανή. Μήπως όμως υπερβάλλετε και φανείτε αργότερα ανακόλουθοι; Η υπεραισιοδοξία, δεν είναι το καλύτερο όπλο αυτή την εποχή.

Θα είστε ελκυστικοί, αν και απρόβλεπτοι και άλλοτε θα φαίνεστε ιδιαίτερα ζεστοί και κοινωνικοί κι άλλοτε ιδιαίτερα απόμακροι. Μπορείτε να δώσετε ένα νέο στυλ στην εμφάνισή σας. Θα σας συνιστούσαμε να κάνετε την ανατροπή, καθώς ήταν ως τώρα δύσκολο να την αποφασίσετε.

Μία ρήξη με το παρελθόν, θα είναι η αφορμή για να ξεκινήσετε να αγαπάτε ξανά τον εαυτό σας.

Με την ανάγκη να αποκτήσετε κάτι που είναι πολύτιμο για σας, ή κάποιον που σας ενδιαφέρει, θα υπάρχει η φλόγα για να προσπαθήσετε, αλλά δεν θα είναι εύκολο να κυνηγήσετε την επιτυχία.

Λίγη υπομονή ακόμη και θα υπάρξει ξανά ροή γεγονότων. Η φαντασία σας φέρνει όμορφες εμπνεύσεις, αλλά όχι πρακτικές λύσεις. Προσέχετε στις επιλογές σας.

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

20-05-2024

Χερσονησος

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;