Πραγματοποιήθηκε το Thess Got Talent
Στις 21 Απριλίου, ο πολυχώρος WE φιλοξένησε δέκα ταλαντούχους νέους, οι οποίοι διαγωνιστηκαν επί σκηνής.

Ο εθελοντικός οργανισμός Infinity Greece οργάνωσε το “Thess Got Talent”, με σκοπό την ανάδειξη του πιο ταλαντούχου νέου της πόλης.

Οι διαγωνιζόμενοι βαθμολογήθηκαν τόσο από το κοινό όσο και από την κριτική επιτροπή, η οποία απαρτίστηκε από τους: Ραμόν, Νίκος Συρόπουλος, Άρτεμις Παρλαμπά και Θωμάς Παπαδάκης.

Ήταν μία ιδιαίτερα λαμπερή βραδιά, από την οποία δεν έλειπαν τα acts από τους εθελοντές του Infinity Greece. Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση άνοιξε με μία θερμή χορογραφία από το Νίκο Συρόπουλο, συνεχίστηκε με ένα απολαυστικό Stand-up comedy από το Θωμά Παπαδάκη και “‘έκλεισε” με μία μαγευτική ερμηνεία από τη νικήτρια των προηγούμενων Talent Shows, Ευθυμία Χατζηνικολάου.

Στο τέλος της βραδιάς, νικήτρια αναδείχθηκε η Τάμτα Κιλάτζε, η οποία κέρδισε ένα δωρεάν δωμάτιο στο The Mindtrap Tsimiski και προπόνηση στον προσομοιωτή χιονοδρομίας Snowboard του πολυχώρου WE, τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Γιώργος Τσοχαταρίδης, με έπαθλα 50% σε δωμάτιο στο The Mindtrap Tsimiski και ένα δωρεάν σεμινάριο στο Infinity Greece, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Δημήτρης Νοτίδης, που κερδίζει 50% έκπτωση σε ένα δωμάτιο στο The Mindtrap Tsimiski.

Στο ρόλο της DJ ήταν η Ολυμπία Ιακωβίδου, η οποία μας κράτησε συντροφιά όλο το βράδυ με τη μουσική της και στο ρόλο του παρουσιαστή απολαύσαμε το Γιάννη Χαρχαντή (aka Χάρχα).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;