Οι ABBA επιστρέφουν με νέο τραγούδι κι ας είναι 2019!
Η επιστροφή των ABBA είναι γεγονός!

Οι ABBA είναι από τα συγκροτήματα που έχουμε λατρέψει όσο κανένα. Οι Σουηδοί superstars, μετά τη συμμετοχή τους στη Eurovision, έκαναν τεράστια επιτυχία και τα τραγούδια τους έχουν παραμείνει κλασικά στο πέρασμα του χρόνου.

Κι εσύ, σίγουρα, θα ξέρεις του στίχους του “Mamma Mia!” και του “Dancing Queen” απέξω!

Το ευχάριστο νέο είναι ότι έχουν ανακοινώσει ήδη την επανασύνδεσή τους. Μάλιστα, στα σχέδιά τους είναι μία εικονική περιοδεία με ψηφιακά είδωλα και, αλλά και δύο νέα τραγούδια. Το ένα θα έχει τίτλο “I Still Have Faith in You”.

Ο Μπιορν Ουλβέους (Bjorn Ulvaeus) των ABBA ανακοίνωσε ότι οι θαυμαστές μπορούν να περιμένουν ένα νέο τραγούδι αυτόν τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο από το τετραμελές σουηδικό ποπ γκρουπ. Μετά από 37 ολόκληρα χρόνια από το τελευταίο τους άλμπουμ.

Ο μουσικοσυνθέτης και δισκογραφικός παραγωγός δήλωσε στην εφημερίδα «Ekstra Bladet» της Δανίας ότι χρειάζονται αρκετό χρόνο για τη δημιουργία του βίντεο με τα avatar των μελών του συγκροτήματος προσθέτοντας ότι το πρότζεκτ έχει καθυστερήσει αρκετά.

Οι ABBA, αποτελούν ένα από τα πιο εμπορικά επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία της ποπ, ντίσκο μουσικής, που αποτελούνται από τους Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad και Agnetha Faltskog. Το σουηδικό συγκρότημα γνώρισε τεράστια φήμη κερδίζοντας στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision του 1974 με το “Waterloo” και έκανε μεγάλες επιτυχίες τη δεκαετία του ’70.

Δεν είναι τυχαίο που και οι δύο κινηματογραφικές ταινίες με τα τραγούδια τους ήταν και μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες!

Εμείς πάντως έχουμε τρελαθεί από τη χαρά μας με αυτά τα νέα και λέμε να πάμε να βάλουμε πάλι τους παλιούς τους δίσκους και να χορέψουμε λίγο, εδώ, στο γραφείο!

Δες επίσης: Αυτό είναι το τραγούδι που λατρεύει η Βασίλισσα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;