9 μέρη που αξίζει σίγουρα να επισκεφτείς κάποια στιγμή στη ζωή σου!
Μητροπόλεις εντός και εκτός Ευρώπης, αρχαία βουνά και τεράστια τείχη, που ενσαρκώνουν όλη τη μαγεία του πλανήτη!

6. Νέα Υόρκη (ΗΠΑ)

Όπως όλοι ξέρουμε, η πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών είναι μια απ’ τις πιο πολυπληθείς πρωτεύουσες στον κόσμο, όπου συνυπάρχουν κουλτούρες και άνθρωποι από όλο τον πλανήτη. Πέρα απ’ τις άπειρες επιλογές που προσφέρει, ένας λόγος που αξίζει να επισκεφτείς τη Νέα Υόρκη προκύπτει κυρίως από ανθρώπινη περιέργεια και, αν πας, θα το διαπιστώσεις και μόνος σου.

Η Νέα Υόρκη είναι ακριβώς αυτό που βλέπαμε από μικροί σε ταινίες και σειρές: Μια αχανής πόλη με ανθρώπους κάθε εθνικότητας, κουλτούρας και θρησκείας, που τρέχουν δίπλα σου, κυνηγάνε το χρόνο, βιάζονται να πάνε στη δουλειά τους, “χώνονται” σε τζαζόμπαρα “τρύπες” και “μεθάνε” με τη μουσική, καπνίζουν στα παγκάκια, τρώνε cupacakes σαν αυτά που έτρωγε η Κάρι Μπράντσο στο “Sex and the City” και ίσα που διακρίνονται στην θέα των πανύψηλων ουρανοξυστών του Μανχάταν.

Η Νέα Υόρκη αποτελεί, χωρίς αμφιβολία, το κέντρο της σύγχρονης δυτικής κουλτούρας, ενώ μια απλή βόλτα στο Central Park, θα σε πείσει ότι πρόκειται για μια πολυπολιτισμική πόλη που ασκεί παγκόσμια επίδραση σε ό,τι μας αφορά: Στις τέχνες, στον πολιτισμό, την ενημέρωση, τη μόδα, την εκπαίδευση, την έρευνα, την τεχνολογία, την οικονομία, τη διπλωματία.

Κλείσε τα εισιτήριά σου ΤΩΡΑ!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1