Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει ως Κάρι Μπράντσο!
Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ υποδύεται πάλι το θρυλικό χαρακτήρα της από το Sex and the City για καλό σκοπό!

Αναρωτιέσαι πότε θα γίνει μία επανασύνδεση των αγαπημένων μας ηθοποιών από το Sex and the City. Μετά από δύο ταινίες μπορεί να θέλεις και μία τρίτη. Σου έχω μία ανακοίνωση!

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ επιστρέφει ως Κάρι Μπράντσο!

Ήταν η σειρά και ο ρόλος που την καθιέρωσαν ως mega star και την έκαναν αναγνωρίσιμη σε όλο τον κόσμο. Ακόμα και σήμερα η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι ταυτισμένη με το ρόλο.

Μη ξεχνάς ότι η σειρά συνέβαλε στις απαρχές της αναγέννησης της μυθοπλασίας στην τηλεόραση! Και μπορεί οι συζητήσεις για μία τρίτη ταινία “S.A.T.C.” να έχουν κολλήσει για τα καλά. Και φήμες να θέλουν τις πρώην πρωταγωνίστριες στα μαχαίρια!

Τίποτα δεν εμπόδισε τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να ξαναφορέσει τα θρυλικά ρούχα της Κάρι Μπράντσο και να κυκλοφορήσει στη Νέα Υόρκη, όπως στους τίτλους αρχής της σειράς.

Η επιστροφή της Κάρι Μπράντσο έγινε για καλό σκοπό και μάλιστα ύστερα από παρότρυνση του καλού φίλου της Σάρα Τζέσικα και βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού, Ματ Ντέιμον. Και για να διαφημίσει το Water.org που έχει σκοπό την πρόσβαση σε καθαρό νερό για όλους, μία πρωτοβουλία που όπως λέει η ηθοποιός στηρίζει απόλυτα.

Τσέκαρε το σημερινό βίντεο και σύγκρινε το με το παλιό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Revisiting a beloved character. Briefly and with a twist. Because, thanks to @stellaartois, when you change up the usual you can do good. X, SJ #Ad #PourItForward

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker) στις

Δες ακόμα: 5 φορές που νιώσαμε ότι η σειρά «Sex and the City» μας είπε ψέματα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;