49 Θέσεις εργασίας σε Δήμους - ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ & ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Δείτε αναλυτικά!

15 Θέσεις εργασίας – Δήμος Βόλου

ΤΟ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ «ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.)» ανακοινώνει την πρόσληψη δεκαπέντε (15) θέσεων κλάδου ΠΕ Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής επ΄ ωρομίσθιας προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα στο Δήμο Βόλου «Άθλησης για Όλους» (Π.Α.γ.Ο) της ΓΓΑ και του φορέα υλοποίησης «Δημοτικός Οργανισμός Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ», που εδρεύει στο Βόλο της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κατά την περίοδο 2018 – 2019, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου έως 8 μήνες με ωριαία αποζημίωση, ως εξής:

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

• Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν την Ελληνική ιθαγένεια και ηλικία από 23 έως 60 ετών.
• Να έχουν πτυχίο ΠΕ Φυσικής Αγωγής Α.Ε.Ι. ημεδαπής ή ισότιµο και αναγνωρισμένο στην Ελλάδα πτυχίο αλλοδαπής αντίστοιχης σχολής και µε την ανάλογη ειδικότητα, ή άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.
• Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσης που επιλέγουν.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι από την επόμενη της δημοσίευσης της περίληψης της παρούσας σε τοπική εφηµερίδα έως και δέκα (10) ηµέρες ημερολογιακές. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν αίτηση συµµετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως, είτε µε άλλο νοµίµως εξουσιοδοτηµένο από αυτούς πρόσωπο στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ του Δ.Ο.Ε.ΠΑ.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου, Μεταξουργείο (Καραμπατζάκη-Αναπαύσεως ) Νέα Ιωνία-Βόλος Τ.Κ 38446 τηλ επικοινωνίας 2421071770.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από ∆ευτέρα έως και Παρασκευή από τις 09.00 π.µ. έως τις 13.00 µ.µ. Αιτήσεις µε τηλεοµοιοτυπία (φαξ) ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση συστηµένης αποστολής των δικαιολογητικών µέσω ΕΛ.ΤΑ. ή εταιρείας ταχυµεταφοράς, το εµπρόθεσµο των αιτήσεων ισχύει εφόσον ο φάκελος φέρει ηµεροµηνία αποστολής εντός της προαναφερόµενης προθεσµίας. Η παρούσα προκήρυξη/ανακοίνωση θα αναρτηθεί στον πίνακα ανοκοινώσεων του φορέα, καθώς και στο κατάστημα του δήμου ή της κοινότητας που αυτός εδρεύει.

Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλουν ενστάσεις, µέσα σε αποκλειστική προθεσµία δέκα (10) ηµερολογιακών ηµερών στα γραφεία της Διεύθυνσης Αθλητισμού του Ν.Π.Δ.Δ. Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Δήμου Βόλου από την εποµένη της ανάρτησης των προσωρινών πινάκων , που θα εξεταστούν από την τριµελή Επιτροπή Ενστάσεων Προσλήψεων Προσωπικού, που συγκροτήθηκε µε την υπ’ αρ.377/19-10-2018 απόφαση του ∆ιοικητικού Συµβουλίου του Δ.Ο.ΕΠ.Α.ΠΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.

Περίληψη της παρούσης θα δηµοσιευτεί σε δύο (2) ηµερήσιες ή εβδοµαδιαίες τοπικές εφηµερίδες της έδρας του νομού, εφόσον εκδίδονται.

H προκήρυξη θα είναι διαθέσιμη από την ιστοσελίδα www.doepap.gr

Δείτε και την προκήρυξη

Προκήρυξη

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

11-05-2024

Αιγάλεω

1

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;