Πρακτική Άσκηση 2018: Κάνε την πρακτική σου στη Eurobank
Πρακτική Άσκηση 2018: Δείτε αναλυτικά!

Ενδιαφέρεσαι για Πρακτική Άσκηση 2018; Μπορείς να την κάνεις στη Eurobank. Υποβάλλοντας την αίτησή σου και για να διεκδικήσεις μία θέση από αυτές που “ανοίγουν”.

H Eurobank, ένας από τους δυναμικούς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς με παρουσία σε 7 χώρες, δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσουν οι φοιτητές εργασιακή εμπειρία παράλληλα με τις σπουδές τους.

Μέσα από την πρακτική άσκηση του Ομίλου, οι φοιτητές θα μπορούν να βιώσουν τις πραγματικές συνθήκες εργασίας, να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να αναπτύξουν νέες δεξιότητες και να δικτυωθούν επαγγελματικά για το μέλλον.

  • Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης της Eurobank απευθύνονται σε αοιτητές ΑΤΕΙ – ΤΕΙ για την υποχρεωτική τους πρακτική άσκηση.
  • Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης ξεκινούν κάθε Απρίλιο και Οκτώβριο. Διαρκούν 6 μήνες.
  • Φοιτητές ΑΕΙ, προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς.

Όπως αναφέρουν οι αρμόδιοι στη Eurobank: Αναζητάμε νέους και νέες με υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις και συμπεριφορές που υποστηρίζουν την εξαίρετη απόδοση.

Ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους με δημιουργική διάθεση που επιδιώκουν την καινοτομία. Τους δίνουμε τα εργαλεία που χρειάζονται για να εξελιχθούν.

Δεχόμαστε μόνο αιτήσεις φοιτητών που πληρούν τις προϋποθέσεις να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση, βάσει του προγράμματος σπουδών της σχολής τους.

Τα προγράμματα πρακτικής άσκησης πραγματοποιούνται σύμφωνα με το πρόγραμμα κάθε σχολής. Διαρκούν 2-3 μήνες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία της αίτησης και να στείλουν το βιογραφικό τους στον παρακάτω σύνδεσμο: https://eurobank.workable.com/j/BBF8E92040

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Μερική Απασχόληση

14-05-2024

Αθήνα

560

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;