Ο Gordon Ramsey προκάλεσε χαμό στο Twitter και ο λόγος είναι σημαντικός!
Ένα μπράβο και από εμάς γιατί είναι ωραίος τύπος!

Σε μια εποχή όπου το bullying πρωτοστατεί και καθημερινά μαθαίνουμε για ακραίες συμπεριφορές απέναντι στους συνανθρώπουςμας , υπάρχουν και εκείνοι που προσπαθούν να δείξουν πως όλοι είμαστε ίσοι!

Δυστυχώς, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που δε θέλουν να δεχτούν ότι όλοι είμαστε διαφορετικοί με τον τρόπο μας και πως είμαστε όλοι αποδεκτοί στην κοινωνία. 2018 έχουμε βρε παιδιά! Ο καθένας μας μπορεί να κάνει όνειρα και να γίνει αυτό που θέλει και καλό είναι να μην αφήνει κανέναν να στέκεται εμπόδιο στους στόχους του και στα θέλω του.

Ο Louis Makepeace, είναι ένας 18χρονος νεαρός που θέλει να ασχοληθεί με τη μαγειρική αλλά υπήρξαν κάποιοι που δε συμφώνησαν με την επιλογή, επειδή πάσχει από σύνδρομο Silver-Russell, γνωστό και ως νανισμό. Στη σχολή Worcestershire College αρνήθηκαν να τον δεχτούν καθώς θεωρούν πως θα αποτελέσει κίνδυνο στο θέμα υγείας και ασφάλειας.

Το συγκεκριμένο θέμα έγινε άρθρο σε αρκετές εφημερίδες και ο γνωστός σεφ, Gordon Ramsey, δεν άργησε να αντιδράσει στην απαράδεκτη συμπεριφορά της σχολής απέναντι στον νεαρό. Συγκεκριμένα, έκανε μια ανάρτηση στο Twitter και έγραψε:

«Αηδιαστική συμπεριφορά. Θα του έδινα μια θέση οπιαδήποτε ημέρα».

Μετά από αυτή την ανάρτηση έγινε χαμός στο Twitter και ο κόσμος στάθηκε στο πλευρό του νεαρού, καθώς όλοι θεωρούν πως δεν έχει σημασία η εμφάνιση τους και όλοι ανέφεραν πως θα έπρεπε να του δώσουν την ευκαιρία να δείξει το ταλέντο του.

Αυτός είναι ο νεαρός, ο οποίος έχει και ιδιαίτερη αγάπη για τη μόδα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
FT
3 - 0
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;