Αυτός είναι ο επονομαζόμενος
Ένας αυτοδίδακτος νεαρός φωτογράφος από τη Φινλανδία ξέρει πως να αποκρυσταλλώνει τη μαγεία του έναστρου ουρανού.

 

Ο νεαρός Φινλανδός Mikko Lagerstedt, παρότι δεν έχει παρακολουθήσει κανένα σεμινάριο φωτογραφίας και δεν πήγε ποτέ σε καμιά σχολή για να μάθει πως να χειρίζεται το φακό, εντούτοις φαίνεται να τον “παίζει” στα δάχτυλα και να βγάζει μερικέ εκπληκτικές φωτογραφίες, με φόντο τον έναστρο ουρανό.

Πριν από εφτά χρόνια αγόρασε μια κάμερα και το φως εκείνης της μέρας που οδηγούσε για να γυρίσει σπίτι, τον έκανε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου και να καθηλώσει το βλέμμα του στον ουρανό. Εκείνη τη στιγμή κατάλαβε πως αυτό που έβλεπε έπρεπε με κάποιο τρόπο να το απαθανατίσει και να κρατήσει τη στιγμή αυτή για πάντα. Ο Mikko Lagerstedt στράφηκε τότε στη “νυχτερινή” φωτογραφία και έχει κερδίσει έκτοτε αναφορές σε δεκάδες φωτογραφικά site και ακόμη περισσότερες ιστοσελίδες που αποθεώνουν τη δουλειά του.

Η ειδυλλιακή ατμόσφαιρα και οι περίτεχνες σκιές στις εικόνες του Lagerstedt του χάρισαν τον τίτλο του “Φωτογράφου της νύχτας”. Δείτε α δώδεκα από τις φωτογραφίες του, και θα καταλάβετε για ποιο λόγο του δόθηκε αυτή η ονομασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;