ΑΣΕΠ: Αυτές είναι οι 3 προκηρύξεις για μόνιμες θέσεις εργασίας που θα δημοσιευτούν σε λίγες μέρες!
ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Μέχρι το τέλος του μήνα Μαρτίου, αναμένεται πως θα έχουν δημοσιευτεί σε ΦΕΚ τρεις νέες προκηρύξεις του ΑΣΕΠ, οι οποίες θα ανακοινώνουν 891 μόνιμες θέσεις εργασίας στον Δημόσιο Τομέα.

Τους συγκεκριμένους τρεις διαγωνισμούς, επεξεργάζεται εδώ και καιρό το ΑΣΕΠ και που λόγω της επίσπευσης των διαδικασιών της προκήρυξης 3Κ/2018, καθυστέρησε η έκδοσή τους και δόθηκε προτεραιότητα στον διαγωνισμο του υπουργείου Εσωτερικών.

Μπορείς να βρεις περισσότερες θέσεις εργασίας εδώ!

Οι προκηρύξεις λοιπόν, που θα ανακοινωθούν άμεσα αφορούν στην πρόσληψη 891 μόνιμων υπαλλήλων σε φορείς όπως ΕΥΔΑΠ, Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου, Οίκος Ναύτου και Ανώνυμος Εταιρία Διώρυγος Κορίνθου, υπουργείο Πολιτισμού και σωφρονιστικά ιδρύματα.

Δείτε τις θέσεις εργασίας που θα ανακοινωθούν:

588 θέσεις εργασίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Ένα βήμα πρν τη δημοσιευση είναι η προκήρυξη του υπουργείου Δκαιοσύνης για 588 μόνιμους στα σωφρονιστικά ιδρύματα της χώρας. Σύμφωνα με πληροφορίες η πλειοψηφία των θέσεων θα καλυφθεί από υποψήφιοις με απολυτήριο Λυκείου (576 θέσεις). Οι υπόλοιπες θέσεις θα κατανεμηθούν στις υπόλοιπες εκπαιδευστικές βαθμίδες (ΤΕ) και (ΠΕ). Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι: γιατροί, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, υπάλληλοι φύλαξης, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι κ.α. Στη Διαύγεια έχει δημοσιευθεί απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, κ. Φωτίου, με την οποία καθορίζονται οι θέσεις που θα καταληφθούν από τους «προστατευομένους» του ΟΑΕΔ. Συγκεκριμένα, καθορίζεται ο συνολικός αριθμός των θέσεων εργασίας στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998, σε σαράντα πέντε (45). Προκειμένου να λάβουν μέρος στις διαδικασίες πρόσληψης, οι υποψήφιοι φύλακες πρέπει: Να είναι Έλληνες πολίτες, να είναι απόφοιτοι απολυτηρίων τίτλων Ενιαίου Λυκείου ή Ενιαίου Πολυκλαδικού Λυκείου ή Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου ή Λυκείου Γενικής Κατεύθυνσης ή Πτυχίου Β΄ κύκλου σπουδών ΤΕΕ ή άλλου ισότιμου τίτλου σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, να έχουν υγεία και φυσική καταλληλότητα, υψηλό βαθμό ετοιμότητας, ψυχραιμίας και αντίληψης, προσόντα τα οποία διαπιστώνονται από τις αρμόδιες Επιτροπές, να μην έχουν καταδικασθεί για μία σειρά κακουργημάτων. Οι άνδρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις. Στην προκήρυξη θα τεθεί όριο ηλικίας και αναστήματος.

 

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;