Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Ολική έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα - 31 Ιανουαρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Δείτε τι καινούριο θα φέρει στα ζώδια αυτή η εβδομάδα!

Καρκίνος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Ανασφάλεια μπορεί να σας δημιουργήσει η έκλειψη στον Λέοντα. Ίσως περνάτε αυτή την περίοδο μία κρίση αξιών και αισθάνεστε μετέωροι μπροστά στις αλλαγές που επιτυγχάνονται αυτό το διάστημα. Σας αρέσει να γνωρίζετε πού βαδίζετε και συνήθως δεν είστε υπέρ των εκπλήξεων.

Ωστόσο, η ρευστότητα της εποχής, θα σας φέρει ανησυχίες και γι’ αυτό αναθεωρείτε πολλά που θεωρήσατε ως τώρα σημαντικά ή απαραίτητα στη ζωή σας.

Σε προσωπικό επίπεδο, ενδέχεται μάλιστα να γίνουν ξεκαθαρίσματα με άτομα που επενδύσατε συναισθηματικά και τώρα πλέον δεν σας εκφράζουν. Ή να εκτιμήσετε μία σχέση εκ των υστέρων.

Αντίθετα, θα θελήσετε να έχετε κοντά σας όποιον ξεχωρίζει με την λάμψη της ψυχής του και την καθαρότητα του λόγου του. Ίσως αυτό είναι το πλέον σημαντικό τελικά για σας και φωτίζει τα επόμενα βήματά σας. Η αυθεντικότητα των προσωπικών σχέσεων, για να βασίζεστε σε λίγους και ξεχωριστούς ανθρώπους.

Προσέχετε τις αποφάσεις γύρω από τον οικονομικό τομέα, είτε σε θέματα συνεργασίας, είτε σε μία επένδυση. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Καθώς δέχεστε τις δυναμικές όψεις του Κρόνου, του Πλούτωνα και του Ουρανού ακόμη, θα υπάρξουν αναγκαστικά αλλαγές στις συνεργασίες, σε μία σημαντική σχέση και στο κοινωνικό σας προφίλ. Ας κάνετε το καλύτερο λοιπόν!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;