Μάθε τώρα αν είσαι μέσα στους καλύτερους εραστές του κόσμου!
Τα αποτελέσματα του γκάλοπ «μίλησαν» !

Oι άνδρες στον παγκόσμιο χάρτη του πλανήτη δε διαφέρουν πολλοί όταν πρόκειται για τον σεξουαλικό τομέα καθώς όλοι θέλουν να ξέρουν αν κατάφεραν να ικανοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τη σύντροφο τους αλλά και οι γυναίκες δε διαφέρουν πολύ γιατί θέλουν να ξέρουν πως οι άνδρες τους είναι χαρούμενοι!

Οι απορίες των δυο φύλων για τους καλύτερους εραστές στον κόσμο θα λυθούν επιτέλους, χάρη στην ιστοσελίδα  saucydates.com που θέλησε να χαρτογραφήσει τους καλύτερους εραστές στον κόσμο και ζήτησε από τα μέλη της να συμμετάσχουν στην έρευνα.

4 απροσδόκητοι τρόποι που μας κάνει καλό το σεξ!

Τα μέλη βαθμολόγησαν από το 0 έως το 10 τους συντρόφους τους και τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Με βαθμό 8 οι γυναίκες από τον Καναδά, τη Γαλλία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ φαίνεται να είναι στις προτιμήσεις των ανδρών , στο 7  βρέθηκαν γυναίκες από τη Γερμανία, την Ινδία, τη Νότια Αφρική και τη Μεγάλη Βρετανία. ενώ το βαθμό 6 έλαβαν οι γυναίκες από την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ισπανία.

Οι Αυστραλοί, οι Νοτιοαφρικανοί και οι Αμερικάνοι είναι στις υψηλότερες θέσεις των προτιμήσεων . Ακολουθούν οι Καναδοί, Γάλλοι, Γερμανοί, Ινδοί, Ιταλοί και Ισπανοί ενώ οι Νεοζηλανδοί πήραν τη βαθμολογία 4 με αποτέλεσμα να είναι οι χειρότεροι!

Πάντως για τους Έλληνες δεν έγινε κάποια αναφορά! 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;