ΑΣΕΠ: Πότε ξεκινά ο διαγωνισμός για τις 8.845 θέσεις εργασίας στους Δήμους;
Δείτε αναλυτικά!

Το αμέσως επόμενο διάστημα αναμένεται πως θα ξεκινήσει η διαδικασία για τον διαγωνισμός για τις 8.845 θέσεις εργασίας στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.

Το γεγονός επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του και ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ενώ μιλούσε για τον προϋπολογισμό της Βουλής. Επιπλέον, ο υπουργός κ. Σκουρλέτης στην ομιλία του κατηγόρησε τη ΝΔ ότι υπονόμευσε το συγκεκριμένο διαγωνισμό, υπενθυμίζοντας παράλληλα ότι το ερωτηματολόγιο του συνεδρίου αποτυπώνει καθαρά τις θέσεις του κόμματος για παραχώρηση της διαχείρισης των απορριμμάτων στους ιδιώτες, κατάργηση της κοινωνικής ασφάλισης και συρρίκνωση του Δημοσίου.

Επίσης, ο υπουργός Εσωτερικών μίλησε για αύξηση των πόρων στην Αυτοδιοίκηση κατά 5% στον στον Προϋπολογισμό του 2018, χαρακτηριζόντάς την «μικρή, αλλά εμφανή, ποιοτική και ποσοτική». Αναφορικά με τα εργασιακά, ο κ. Σκουρλέτης υπενθύμισε ότι το ΥΠΕΣ προχώρησε στην επέκταση των βαρέων κι ανθυγιεινών και την παροχή Μέσων Ατομικής Προστασιας (ΜΑΠ) στους εργαζομένους, ενώ παράλληλα υπογράμμισε την θετική ανταπόκριση της κυβέρνησης στα αιτήματα δήμων για αποζημιώσεις για φυσικές καταστροφές, αλλά και τις στοχευμένες παρεμβάσεις σε νησιωτικούς κι ορεινούς δήμους.

Πηγή: aftodioikisi.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;