Ένα βήμα πρίν τον θάνατο o πασίγνωστος cult leader Charles Manson
Οι αρχές για την κατάσταση του Charles Manson: «Είναι απλά θέμα χρόνου»

Μια ανάσα πριν την τελευταία του πνοή είναι ο Charles Manson σε νοσοκομείο της Καλιφόρνια οπου μεταφέρθηκε πριν ελάχιστες ώρες.

Για όσους δεν γνωρίζετε, τι ακριβώς εστί Charles Manson, να ξέρετε είναι ο διασημότερος cult leader και το κυριότερο, ο μόνος κατα συρροή δολοφόνος που δεν σκότωσε ποτέ κανέναν.

Η “Manson family”, όπως είχε αποκαλεστεί, είναι υπεύθυνη για τη μαζική δολοφονία της οικογένειας Tate, και της διάσημης ηθοποιού των 60’s Sharon Tate η οποία όταν δολοφονήθηκε κυοφορούσε και ήταν μάλιστα στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Εκτότε, η μόνιμη κατοικία του Charles Manson ήταν οι φυλακές της Καλιφόρνια. Σε πρώτο πλάνο οι αρχές είχαν σκοπό να υποβληθεί σε θανατική ποινή, αλλα αυτός ο νόμος καταργήθηκε το 1972, με αποτέλεσμα να εκτελέσει πολλαπλές ισόβιες καθείρξεις.

Ο Charles Manson, σύμφωνα με πρόσφατες δημοσιεύσεις βρίσκεται στο νοσοκομείο της Καλιφόρνια και όπως αναφέρει μια πηγή για την κατάστασή του στο TMZ, “τα πράγματα δεν πρόκειται να καλυτερεύσουν γι ‘αυτόν”.

Πηγές επίσης αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ο 83χρονος Manson, ο οποίος παραμένει καλυμμένος με κουβέρτες, φαίνεται κατάχλωμος και βαριάρρωστος και σύμφωνα με τις αρχές «Είναι απλά θέμα χρόνου».

Ο Manson είχε πολλά σοβαρά προβλήματα υγείας και τον περασμένο Ιανουάριο, όταν νοσηλεύτηκε για σοβαρή εντερική αιμορραγία και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση, θεωρήθηκε πολύ ασθενής από τους γιατρούς και στάλθηκε πίσω στη φυλακή.

 

Δες και αυτο! Charles Manson: Δες πώς είναι σήμερα και τι κάνει μέσα στην φυλακή!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;