Τα ζώδια και το φυσικό τους περιβάλλον! Ποιά είναι τα στέκια του κάθε ζωδίου;
Δες τι κάνουν τα ζώδια για να περάσουν καλά!

1. Κριός.

Θα βρίσκεται ασυζητητί στη πρώτη γραμμή μιας συναυλίας, το πρώτο εισιτήριο για τους AC/DC δόθηκε σίγουρα σε Κριό. Αν δεν είναι εκεί, θα τον βρεις καθισμένο στη μπάρα ενός εκκεντρικού club. Τον γνωρίζεις εύκολα μέσα στο πλήθος, αφού θα έχει μαζέψει γύρω του καμιά δεκαριά άγνωστα άτομα και θα αγορεύει! Επίσης, μη σου κάνει εντύπωση αν σε ένα γήπεδο η πλειοψηφία των θεατών είναι Κριοί επίσης!

 

2. Τάυρος.

Μπροστά από ένα luxurious γεύμα σε κάποιο πολυτελές εστιατόριο, πάντα υπάρχει ένας Ταύρος. Αγαπάει και το καλό φαγητό, αλλά και το πολυτελές περιβάλλον! Μάλιστα, έχουμε πληροφορίες, πως το roof garden του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία εγκαινιάστηκε από Ταύρο!

 

3. Δίδυμος.

Σε μια κουλτουριάρικη ταινία στο σινεμά, σίγουρα στο διπλανό σας κάθισμα βρίσκεται ένας Δίδυμος! Θα ξανασυναντηθείτε και σε μια έκθεση φωτογραφίας ή μια παρουσίαση βιβλίου. Αν κανονίσατε ένα μικρό ταξίδι μέχρι την Ύδρα, θα τον βρείτε να ρεμβάζει στην κουπαστή του πλοίου, αφού όταν έχει χρόνο λατρεύει τις μικρές και ξαφνικές αποδράσεις.

4.Καρκίνος

Οι Καρκίνοι έχουν τα προσωπικά τους στέκια, συχνάζουν σε  όμορφα μπαράκια και cafe που αποπνέουν ηρεμία και χαλάρωση. Θα τους βρείτε ακόμη και σε μικρά κουτουκάκια μαγαζιά με live μουσική. Αν πάλι βρεθείτε στην παραλία και δείτε ένα άτομο να κάθεται στη προβλήτα με ένα σκυλάκι για συντροφιά, να ξέρετε ότι δεν είναι άλλο παρά Καρκίνος.
5. Λέων
Τα βόρεια προάστια της Αθήνας είναι η αγαπημένη περιοχή ενός Λέοντα, που θέλει grande καταστάσεις! Αν κατά τύχη βρεθείς στο πολυτελές bar ενός ακριβού ξενοδοχείου και στο διπλανό τραπέζι δεις ένα καλοντυμένο άτομο να απολαμβάνει το κοκτέιλ του, δε θα παιδευτείς ιδιαίτερα να μαντέψεις το ζώδιό του. Του αρέσει το high life αλλά αγαπάει και την καλή παρέα, άρα μην απορήσεις αν τον συναντήσεις και σε ένα παρεΐστικο κουτούκι! Καταφέρνει να προσαρμόζεται και να περνάει καλά παντού.

6. Παρθένος

Αν δεν βρίσκεται στο δωμάτιο αποστείρωσης ιατρικών εργαλείων, θα είναι σίγουρα σε κάποιο καθαρό και προσεγμένο πιάνο bar ‘η σε gourmet εστιατόριο. Δε θα κάνει blend in με τη μάζα ένας Παρθένος, θέλει πάνω από όλα την ηρεμία του. Μεσημεράκι Κυριακής μπορεί να τον συναντήσεις και στον Εθνικό Κήπο, να ηρεμεί και να χαλαρώνει, απολαμβάνοντας τον περίπατό του.
 7. Ζυγός
Όποια πέτρα και αν σηκώσεις, θα βρεις από κάτω ένα Ζυγό! Είναι μέσα σε όλα, το μόνο ζώδιο που μπορεί να το συναντήσετε οπουδήποτε, αφού δέχεται να πάει παντού, από ένα μοντέρνο club γεμάτο κόσμο, μέχρι το ταβερνάκι της γειτονιάς. Βέβαια, λατρεύει την Τέχνη, οπότε θα τον βρείτε και σε μια καλή θεατρική παράσταση, αλλά και στην παρουσίαση του νέου CD του αγαπημένου του καλλιτέχνη. Ελίσσιμος ο παίχτης.

8. Σκορπιός

Θα τον βρεις αν πας σε κάποιο παράξενο και μυστηριώδες μέρος! Ακόμα και το πλανητάριο, είναι ιδανικό για να συναντήσεις το Σκορπιό. Τα μεσάνυχτα ξεκινά η μέρα του, πιο πριν κοιμάται για να φορτίσει τις μπαταρίες του! Γνωρίζεις ένα σκοτεινό bar; Ξέρεις που είναι κάποιο club after; Μη διστάσεις, μπες μέσα και θα τον βρεις να κάθεται στη μπάρα και να κοιτάζει με διαπεραστική ματιά τον κόσμο που διασκεδάζει.
9. Τοξότης
Αν δεν είναι στα συγκρουόμενα του Λούνα Παρκ, να φωνάζει σαν μικρό παιδί για μαλλί της γριάς, τότε σίγουρα ετοιμάζει βαλίτσες για ένα “κοντινό” ταξίδι μέχρι τα νησιά Φίτζι. Τη μισή του ζωή, ένας Τοξότης την περνά ταξιδεύοντας. Αν δεν έχετε την όρεξη να κάνετε το ίδιο για να τον συναντήσετε, θα τον βρείτε σε ένα μεγάλο cafe να εξιστορεί τις περιπέτειές του στην παρέα του, σαν δεύτερος Κουστώ.
10. Αιγόκερως
Πίσω από ένα τεράστιο, πολυτελές γραφείο μεγάλης Πολυεθνικής εταιρείας θα συναντήστε τον Αιγόκερω! Αν δεν είναι εκεί, κάντε έναν κόπο και πεταχτείτε στο διπλανό μπιστρό. Σίγουρα θα έχει επαγγελματικό ραντεβού με τους συνεργάτες του. Όχι πως δε διασκεδάζει ποτέ, θα τον βρείτε να χαλαρώνει σε ήρεμα στέκια και στο τσακίρ κέφι, σε κάποια ροκ μουσική σκηνή. Το φυσικό του περιβάλλον ωστόσο είναι ο χώρος εργασίας του!
11. Υδροχόος
 Θα τον συναντήσετε βέβαια και στα θέατρα, σινεμά και πολιτιστικά events, αλλά όταν θελήσει να το ρίξει πραγματικά έξω, θα πεταχτεί μέχρι το Las Vegas ή στην ανάγκη, θα συμβιβαστεί και με μια γρήγορη βόλτα μέχρι το Casino Λουτρακίου. Η της Πάρνηθας δεν τον καίει ιδιαίτερα.
 12. Ιχθύες
Αν δεν προλαβαίνει να πεταχτεί μέχρι τη Σαντορίνη, έστω και για μια μέρα, για να δει το ηλιοβασίλεμα και να γυρίσει, τότε είναι κάπου ειδυλλιακά και ρομαντικά. Ψάξτε σε σημεία της πόλης με όμορφη θέα. Κάτω από την Ακρόπολη, κοντά στη θάλασσα ή στο café που βρίσκεται σε κάποιο ύψωμα, ώστε να μπορεί να απολαμβάνει τα φώτα της πόλης από ψηλά!
Δες επίσης! Δες πως κάνουν τα ζώδια όταν είναι μεθυσμένα! Δεν φαντάζεσαι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;