Φοιτητική ζωή: Τα 5 πιο συνηθισμένα επαγγέλματα για φοιτητές
Δες 5 επαγγέλματα για φοιτητές που δεν χρειάζονται ιδιαίτερη εμπειρία!

Δεν χρειάζεται να περιμένεις μέχρι να αποφοιτήσεις για να αρχίσεις να εργάζεσαι και να κερδίζεις τα προς το ζην. Είτε το κάνεις γιατι επιζητάς την ανεξαρτησία σου, είτε για βιοποριστικούς λόγους, αποτελεί μια απόφαση που, όπως και να έχει, μόνο καλό θα σου κάνει. Επειδή το ψάξιμο είναι χαοτικό, και οι περισσότεροι φοιτητές δεν ξέρουν αρχικά απο που να ξεκινήσουν, σου βρήκαμε 5 starting points για να κυνηγήσεις την τύχη σου! Good luck!

1. Σερβιτόρος/α

Τον πρώτο καιρό, αν δεν έχεις έστω και στοιχειώδη εμπειρία, θα σου πέφτουν καφέδες στάνταρ, θα ξεχνάς τις παραγγελίες σου όλη την ώρα αν δεν θα δουλέυεις με pda και θα προσπαθείς εξ αποστάσεως να κάνεις μάυρη μαγεία στους τελευταίους πελάτες που έχουν μπαστακωθεί σαν τους μαλάκες μπας και φτάσεις ποτέ σπίτι σου!

Τα πόδια σου ίσως να θυμίζουν πόδια κλόουν απο το πρήξιμο και ας μην επεκταθώ στην μέση απο την διαρκή ορθοστασία. Μετά θα συνηθίσεις. Ο δίσκος θα γίνει η προέκταση του χεριού σου, θα απομνημονέυεις όλο τον κατάλογο απ’ έξω και ανακατωτά και πάνω απ’ όλα, θα αποκτήσεις μεγάλη υπομονή, ακούγοντας τις μαλακίες του καθένα.

Είναι αναμφισβήτητα ιδανικότατη δουλειά για φοιτητές.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πρακτική Άσκηση

16-05-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1