Δες ό,τι πιο αηδιαστικό μπορεί να υπάρξει σε πιάτο. Happy food day!
4. Hákarl από σιτεμένο καρχαρία, Ισλανδία.
Το Hákarl δεν είναι άλλο παρα κομμάτια καρχαρία Γροιλανδίας που μένουν κρεμασμένα 4 – 5 μήνες να σιτέψουν πριν καταναλωθουν. Για την ακρίβεια περνάνε μια συγκεκριμένη διαδικασία ζύμωσης που τα κάνει να σκληραίνουν.
Έχει φυσικά γεύση ψαριού, ωστόσο η έντονη οσμή αμμωνίας που αναδύει το κάνει φούλ απωθητικό, αν και οι Ισλανδοί χάνουν το μυαλό τους για αυτό το πιάτο.
Ακολούθησε το neolaia.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ
JOBS
Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα
Υγεία
Πρακτική Άσκηση
05-02-2024
Οια
Πωλήσεις
Πλήρης Απασχόληση
18-12-2023
Χαλάνδρι
1.500
⚽🏀 LIVE SCORES
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΔΩ..