Γιατί το Instagram αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη από ένα παιδί;
Η φωτογραφία του παιδιού ξαναανέβηκε και το κοινωνικό δίκτυο απολογήθηκε!

Η Charlie Beswick είναι η μητέρα του μικρού Harry, ανός αγοριού που γεννήθηκε με το σύνδρομο Goldenhar.

Η ασθένεια το πρόσωπο του Harry, και δεν έχει μάτι, βλέφαρο, ρουθούνι και αυτί από την αριστερή πλευρά του προσώπου του.

Στην φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα του στο Instagram, ο μικρός δε φορούσε το προσθετικό του μάτι και, όπως φαίνεται, κάποιος χρήστης έκανε αναφορά, το κοινωνικό δίκτυο θεώρησε πως η εικόνα παραβιάζει τους κανόνες του και την αφαίρεσε.

Η Charlie, όμως, δεν το άφησε να περάσει και κατήγγειλε ότι το Instagram δέχτηκε πως η φωτογραφία του παιδιού της είναι “προσβλητική” και ενάντια στην πολιτική του κοινωνικού μέσου.

Me ~ Hello Harry. Where’s your eye? Mark ~ Oh damn!! It’s still on the side at home! If it’s not one of us it’s the other!?? (Note to the person who reported the last image of my son like this. It’s his FACE. If you’re offended then scroll past. Shame on you!) – – – – – #ouralteredlife #specialneeds #specialneedschild #specialneedsparent #specialneedsparents #specialneedsjourney #disability #goldenharsyndrome #autism #autismawareness #writing #writersofinstagram #writer #ourstory #mysunshineboy #ilovemyboys #love #mylife #brothers #morealikethandifferent #mummyblogger #blogging #specialneedsblogger #diffability #craniofacial #autismlife #autismfamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ✨Our Altered Life✨ (@ouralteredlife) στις

Το Instagram ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια και δήλωσε πως αφαίρεσε τη φωτογραφία κατά λάθος.

Η εικόνα ανέβηκε και πάλι, με την Charlie να γράφει στη λεζάντα “Προς τον άνθρωπο που έκανε αναφορά στην τελευταία φωτογραφία του γιου μου. Είναι το πρόσωπό του. Αν προσβλήθηκες, προσπέρασέ τη. Ντροπή σου!”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;