5 ταράτσες στην Αθήνα που πήγαμε και λατρέψαμε
5 ταράτσες στην αθήνα που αξίζει να πιείς το ποτό σου

 

3. 45 Μοίρες.

For those about to rock we salute you!

Αν έχεις βαρεθεί να ακούς ντεσπασίτο στη διασπασών και έχεις κουραστεί να σκουπίζεις τα αίματα απο τα αυτιά σου, έχουμε τη λυση για σενα!

Τρομερό hotspot χρόνια τώρα για όσους θέλουν να απολάυσουν ποτάκι με πιο alternative vibe και ροκ ήχο και συνάμα να προβάλλονται αντίστοιχα βίντεο κλιπ απο προτζέκτορα.

Ειναι literally ό,τι πρέπει για τα awkward silence gaps του πρώτου ραντεβού, με την διαφορά οτι θα έχεις κατι να παρακολουθείς αντι να ατενίζεις το άπειρο με σοφιστικέ ύφος Θαλή του Μιλήσσιου αναλογιζόμενος τα λάθη της ζωής σου.

Βουτάδων (Ιάκχου) 18, Γκάζι

4. Telescope.

Πραγματικά ένα απο τα ομορφότερα μαγαζιά που έχω επισκεφτεί στην Αθήνα. Ιδανικό λοιπόν για όλες τις ώρες της ημέρας καθ’ οτι σερβίρει καφέ και φαγητό αλλα η υπερπαραγωγή ξετυλίγεται το βράδυ με τα φαντασμαγορικά κοκτέιλ τους.

Ενδεχομένως να χρειαστείτε δίπλωμα ορειβασίας προκειμένου να ανεβείτε αλλά όταν φτάσετε επιβραβέυστε τις ικανότητες επιβίωσης σας (OXI BEAR GRYLLS ΦΑΣΗ) με ενα bramble spec η καλύτερα ενα ομώνυμο κοκτέιλ!

Επίσης παρέχει αληθινό τηλεσκόπιο οπότε είναι ευκαιρία να το παίξεις αστροφυσικός και ass…τρολόγος στο κομενάκι που παλέυεις να εντυπωσιάσεις και φυσικα υπάρχει τεράστιο περιθώριο για cheesy pickup lines που συσχετίζονται με τα άστρα κ.ο.κ

Αγίας Μαύρας 2, Χαϊδάρι – Λόφος Προφήτη Ηλία

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;