Η Κέιτ Μίντλετον είναι και πάλι έγκυος!
Η Κέιτ Μίντλετον θα γίνει και πάλι μητέρα!

Στην ανακοίνωσή του το Μπάκιγχαμ αναφέρει ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ πάσχει, όπως και στις δύο προηγούμενες εγκυμοσύνες της, από υπερέμεση κύηση, το οποίο της προκαλεί έντονες ναυτίες και ζαλάδες με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εκπληρώνει τα βασιλικά της καθήκοντα.

«Οι βασιλικές υψηλότητες ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ περιμένει το τρίτο τους παιδί», αναφέρει η ανακοίνωση του παλατιού τονίζοντας ότι η βασίλισσα και τα μέλη και των δύο οικογενειών είναι ευτυχή με τα νέα.

«Όπως και στις προηγούμενες δύο εγκυμοσύνες, η Δούκισσα υποφέρεια από υπερέμεση κύηση», ενημερώνει η ανακοίνωση εξηγώντας παράλληλα ότι για τον λόγο αυτό δεν θα καταφέρει να παραστεί σε μία από τις υποχρεώσεις της σήμερα.

Η Κάθριν γεννήθηκε στις 9 Ιανουαρίου του 1982 στο Royal Berkshire Hospital στο Ρέντινγκ (Reading) και βαφτίστηκε στο St Andrew’s Bradfield του Μπερκσάιρ στις 20 Ιουνίου του 1982.

Ο Ουίλιαμ (Γουλιέλμος) και η Κάθριν ξεκίνησαν τη σχέση τους κατά τη φοίτησή τους στο Πανεπιστήμιο του Αγίου Ανδρέα. Η πρώτη εμφάνιση της Κάθριν μαζί με τον πρίγκιπα έγινε τον Μάρτιο του 2004, όταν βρέθηκαν μαζί στο Κλόστερς να κάνουν σκι. Εκεί τραβήχτηκαν και οι πρώτες φωτογραφίες της και τότε ο τύπος άρχιζε να εικάζει για το αν η συγκεκριμένη κοπέλα αποτελούσε το κορίτσι του Ουίλιαμ. Το Κλάρενς Χάουζ δεν αρνήθηκε τη σχέση τους. Η θέση της Κάθριν ως η “ανεπίσημης κοπέλας του Πρίγκιπα Ουίλιαμ”, παρ’ όλ’ αυτά αναγνωρίσιμη στα ΜΜΕ, της επέφερε εκτεταμένη κάλυψη από αυτά, τόσο της Αγγλίας όσο και του εξωτερικού, με αποτέλεσμα να την φωτογραφίζουν συχνά στις καθημερινές εξόδους της. Στις 17 Οκτωβρίου του 2005, παραπονέθηκε μέσω του δικηγόρου της για παρενόχληση από τα ΜΜΕ, δηλώνοντας πως “δεν είχε κάνει τίποτα το τόσο σημαντικό ώστε να δικαιολογείται η τόση δημοσιότητα.”. Τον Φεβρουάριο του 2006, ανακοινώθηκε ότι η Κάθριν θα είχε στο εξής την δική της εικοσιτετράωρη φύλαξη παρεχόμενη από το Royalty Protection branch (SO14) (Κλάδος Προστασίας των Βασιλικών Προσώπων). Αυτό τροφοδότησε περαιτέρω τις φήμες και τις σκέψεις περί αρραβώνα μεταξύ εκείνης και του Ουίλιαμ, αφού διαφορετικά δεν θα δικαιούνταν αυτή την υπηρεσία.

Κι ενώ ο αρραβώνας δεν ερχόταν, δεν παραχωρήθηκε στην Κέιτ η άδεια να συνεχίσει να της παρέχεται η ασφάλεια. Η προσοχή των MME αυξήθηκε κατά τα εικοστά πέμπτα γενέθλια της Κάθριν, προκαλώντας τις προειδοποιήσεις του Ουίλιαμ αλλά και των δικηγόρων της Κάθριν, οι οποίοι απείλησαν ότι θα δράσουν νομικά. Δύο ομάδες εφημερίδων, η News International, η οποία εκδίδει τις εφημερίδες “The Times” και “The Sun”, και η Guardian Media Group που εκδίδει την εφημερίδα “The Guardian”, αποφάσισαν να απέχουν από τη δημοσιοποίηση και την έκδοση φωτογραφιών της Κάθριν, βγαλμένες από παπαράτσι. Η Κέιτ παρευρέθηκε σε τουλάχιστον μία εκδήλωση ως “Επίσημη Βασιλική Προσκεκλημένη” (στην Passing Out Parade στο the Royal Military Academy Sandhurst του Ουίλιαμ στις 15 Δεκεμβρίου 2005). Αργότερα, διαδόθηκε η φήμη ότι η Κάθριν μετακόμισε μαζί με τον Ουίλιαμ στο Clarence House, την κατοικία του στο Λονδίνο. Λίγο μετά, το Clarence House αρνήθηκε κάτι τέτοιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Οικονομικά

Πλήρης Απασχόληση

13-05-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;