Πώς η στάση του σώματος ενός άνδρα μαρτυρά εάν σε απατάει!
Η στάση του σώματος παίζει σημαντικότατο ρόλο!

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ειδικού στα θέματα γλώσσας του σώματος, Patti Wood, η στάση παίζει σημαντικό ρόλο στην ερμηνεία όσων σκέφτεται εκείνη τη περιόδο.

Όπως αναφέρει, «μια έλξη και σεξουαλική επαφή με έναν καινούριο άνθρωπο μπορεί να αυξήσουν την τεστοστερόνη στον ανδρικό οργανισμό και να επιφέρουν μικρές αλλαγές στο σώμα».

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αλλαγές είναι το μέγεθος της απόστασης ανάμεσα στα δυο πόδια όταν κάποιος στέκεται όρθιος.

Όπως αναφέρει, σε μια φυσιολογική, χαλαρή κατάσταση το άτομο στέκεται με τα πόδια στην ίδια απόσταση με το άνοιγμα των ώμων.

Όταν, όμως, κάποιος στέκεται με τα πόδια μακριά το ένα από το άλλο, προσπαθεί να δημιουργήσει μια σταθερή βάση για τον εαυτό του.

Μια τέτοια στάση συνοδεύεται και από μερικές σωματικές εκφράσεις όπως το φούσκωμα του στήθους ή το τράβηγμα των ώμων, στάση που δείχνει αυτοπεποίθηση.

 

Πώς καταλήγουμε στην απιστία;

Όπως εξηγεί η ειδικός, η υποσυνείδητη προσπάθεια ενός άνδρα να αποκτήσει όγκο, να φανεί πιο μεγάλος και ψηλός, είναι σημάδι δύναμης και κυριαρχίας το οποίο, όπως πιστεύει, που μπορεί να σημαίνει ότι έχει βρει ένα νέο ενδιαφέρον το οποίο θέλει να διατηρήσει.

 

Ακόμη μια εξήγηση προσφέρει η περιοχή των γεννητικών του οργάνων, η οποία μπορεί να μένει πιο «εκτεθειμένη» και «ευάλωτη» σε μια τέτοια περίπτωση, πράγμα που θυμίζει επίδειξη αρρενωπότητας.

Το σημάδι αυτό δείχνει πως είναι αρκετά δυνατός σε περίπτωση που κάποιος πάει να του επιτεθεί.

«Είναι ένας τρόπος να πει «αυτός είναι ο χώρος μου, μου ανήκει και δεν κουνιέμαι», λέει η ειδικός.

Συνήθως, όταν ένας άντρας, αρχίσει ξαφνικά να στέκεται σε αυτή τη στάση, ενώ δεν το έκανε πριν, σημαίνει ότι το σεξουαλικό του ενδιαφέρον βρίσκεται σε έξαρση.

Η Wood, βέβαια, υπογραμμίζει πως δεν πρέπει να τα παίρνουμε όλα τοις μετρητοίς και πώς μπορεί ο σύντροφος μας να θέλει απλά να ενισχύει την αυτοπεποίθηση του για οποιοδήποτε άλλο λόγο.

Μην πιάσεις κανέναν από τα μούτρα πριν σιγουρευτείς, λοιπόν!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;