Η Μιράντα Κερ παντρεύτηκε με νυφικό α λα Γκρέις Κέλι!
Ο Έβαν Σπίγκελ είναι επισήμως ο σύζυγος της Μιράντα Κερ!

Μονάχα 45 καλεσμένους είχε ο γάμος του μοντέλου Μιράντα Κερ και του ιδρυτή του Snapchat, Έβαν Σπίγκελ. Η τελετή, όμως, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τους πιο κοσμικούς γάμους καθώς η Κερ έμοιαζε με πριγκίπισσα.

Το νυφικό του μοντέλου έχει βασιστεί στο απίστευτο φόρεμα που έβαλε η Γκρέις Κέλι στον γάμο της με τον Ρενιέ του Μονακό. Το νυφικό ήρθε και έδεσε με τις επιθυμίες του μοντέλου, η οποία είπε χαρακτηριστικά στην Vogue:

«Νομίζω ότι είναι το όνειρό κάθε κοριτσιού να σχεδιάσει το νυφικό της ο οίκος Dior.»

«Σκέφτηκα, πως εάν είναι εκείνη για μένα, τότε και εγώ είμαι έτοιμη για εκείνη», δήλωσε για την νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου.

«Εχω διασκεδάσει με τη μόδα και έχω υπάρξει άγρια, ελεύθερη και πιο μποέμ. Σε αυτή την περίοδο της ζωής μου, όμως, θέλω το στιλ μου να είναι κάπως ήσυχο», εξήγησε το μοντέλο και πρόσθεσε πως: «Ενα φόρεμα που καλύπτει πλήρως το σώμα δημιουργεί την αίσθηση της αγνότητας και του μυστηρίου».

Η Μαρία Γκράτσια Κιούρι ανέφερε πως η Κετ ήθελε κάτι που να μοιάζει σαν να έχει βγει σαν παραμύθι, πράγμα που την ενέπνευσε να δημιουργήσει ένα απλό αλλά και “συναισθηματικό” νυφικό.

Ο γάμος έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στο Μπρεντγουντ της Καλιφόρνια. Το ζευγάρι ξεκίνησε την ημέρα του κάνοντας γιόγκα ενώ η Κερ μετά μαγείρεψε κοτόπουλο με κουρκουμά και λεμόνι, ένα από τα αγαπημένα πιάτα του Στίγκελ, για τους καλεσμένους τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Λαμ
18:00
-
Άρη
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
20:00
-
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
17:15
-
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
20:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;