Έτσι ξεκίνησε η μόδα με τα ροζ φλαμίνγκο - Πώς έγιναν viral trend;
Τώρα ξέρεις!

Τα ροζ φλαμίνγκο έχουν κυριεύσει το ελληνικό ίντερνετ αλλά δεν πρόκειται για ελληνική μόδα. Η “καταγωγή” της είναι αμερικάνικη!

Ολα οφείλονται σε μια εταιρεία με πισίνες και στους φουσκωτούς κύκνους που έκανε δώρο στους νέους ιδιοκτήτες. Συγκεκριμένα, το καλοκαίρι του 2015 η εν λόγω εταιρεία αποφάσισε να διακοσμεί κάθε μία πισίνα που παρέδιδε στους περήφανους ιδιοκτήτες με φουσκωτούς κύκνους. Ετσι, σιγά-σιγά κάθε σπίτι στο Χάμπτον που είχε πισίνα, είχε και έναν φουσκωτό κύκνο.

Σιγά-σιγά άρχισαν οι φωτογραφίες να κυκλοφορούν στα social media, αλλά έγιναν viral όταν πέρασε μια τέτοια φωτογραφία η Taylor Swift.

 

Από τότε, δεκάδες εταιρείες έβγαλαν φουσκωτά σε πολλά σχέδια… πίτσα, ντόνατ, ανανάδες κ.λπ.

 

Ωστόσο η αυστραλιανή εταιρεία,«Sunnylife» είναι που το πήγε ένα επίπεδο παραπέρα φτιάχνοντας το διάσημο ροζ φλαμίνγκο.

Με τους νέους της Αμερικής να αγοράζουν κι από ένα για το Νο 1 φεστιβάλ του Λος Άντζελες, το Coachella, και τις διάσημες να βγάζουν τη μία φωτογραφία μετά την άλλη, η Sunnylife άρχισε να ξεπουλάει τα φουσκωτά της, παρά το γεγονός ότι το κάθε φουσκωτό φλαμίνγκο κοστίζει 80 ευρώ!

 

Το μόνο σίγουρο είναι πως η τρέλα με τα φλαμίνγκος δεν είναι στο κεφάλι μας, καθώς η Wall Street Journal όχι μόνο έκανε ένα ξεχωριστό άρθρο για το συγκεκριμένο trend, αλλά μας «προειδοποίησε» πως τα φλαμίνγκος θα είναι παντού αυτό τον Αύγουστο… στα social media, στην ντουλάπα σας, την ταπετσαρία σας και κυρίως… σε θάλασσες και πισίνες.

Δες εδώ: 10 απίστευτα σωσίβια γι’ αυτό το καλοκαίρι! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
17 Μαϊ. 2024
ΠΡΟΜ
17:15
-
ΑΡΗΣ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;