Λύθηκε το μυστήριο του τεράστιου SOS στην Αυστραλία!
Έχουμε απάντηση για την προέλευση του τεράστιου SOS με πέτρες που εντοπίστηκε σε μια βραχώδη παραλία ενός έρημου νησιου!

Στα τέλη Μαΐου ένας πιλότος που πετούσε πάνω από το Swift Bay της Αυστραλίας, πρόσεξε ένα τεράστιο SOS γραμμένο με πέτρες. Ο πιλότος ειδοποίησε αμέσως τις αρχές, οι οποίες “χτένισαν” την περιοχή χωρίς να βρίσκουν κάποιο πρόσφατο σημάδι ζωής.

Έτσι, κατέληξαν στο να ζητήσουν την βοήθεια του κοινού. Κοινοποίησαν στα social media της αστυνομίας την φωτογραφία με το SOS και ζήτησαν πληροφορίες.

Η εικόνα έγινε ταχύτατα VIRAL οδηγώντας και στην επίλυση του μυστηρίου.

Το 2013 δύο φίλοι βρισκόντουσαν με ένα γιότ στην περιοχή και αποφάσισαν να κατέβουν στην ακτή με ένα φουσκωτό, για να ρίξουν μια ματιά στο τοπίο.

Όταν έφτασαν στην ακρή και αφού είχαν δέσει το φουσκωτό σε ένα βράχο, εμφανίστηκε ένας τεράστιος κροκόδειλος, ο οποίος έσκασε τη βάρκα, ενώ εκείνοι κατάφεραν να γλιτώσουν σκαρφαλώνοντας ψηλά.

Ο κροκόδειλος, όμως, δεν έλεγε να αποχωρήσει και παρέμενε στην ακτή, εμποδίζοντας τους άνδρες από το να φύγουν.

Έτσι, οι δυο φίλοι άρχισαν να μαζεύουν νερό και φαγητό αλλά και να χτίζουν ένα προστατευτικό από πέτρες σε περίπτωση που το ζώο τους πλησίαζε.

Σε μια προσπάθεια να τους εντοπίσει κάποιος, έφτιαξαν το SOS με τις πέτρες, όμως χρειάστηκε να περάσουν 7 ημέρες, μέχρι να τους εντοπίσει ένα άλλο σκάφος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μηχανικοί

Πλήρης Απασχόληση

10-05-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;