Οι λόγοι που δεν ευχαριστιέσαι το καθημερινό σου ντους!
Υπάρχουν ορισμένα λάθη που χαλούν την εμπειρία του χαλαρωτικού ντους μετά από μια δύσκολη μέρα!

Είσαι στον δρόμο για το σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα και το μόνο που μπορείς να σκεφτείς είναι πως θα βγάλεις τα βρώμικα ρούχα και θα μπεις να “λιώσεις” κάτω από το ντους.

Για να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου την εμπειρία που του αξίζει, πρέπει να αποφύγεις τις εξής συνήθειες που επιβαρύνουν το δέρμα αλλά και τον λογαριασμό νερού σου.

 

 

Πολύ ζεστό ή πολύ κρύο νερό

 

Η ιδανική θερμοκρασία για το δέρμα σου είναι κάπου στη μέση, υπολογίζοντας πάντα και την εξωτερική θερμοκρασία. Η Αμερικανική Ακαδημία Δερματολογίας (ΣΔΕ), συνιστά ζεστό, αλλά όχι καυτό μπάνιο, για να αποτρέψεις την ξηροδερμία.

Δεν αερίζεις καλά το μπάνιο

Ένα μπάνιο που δεν αερίζεται καλά είναι η ιδανική εστία για μούχλα. Άνοιξε διάπλατα το παράθυρο μετά το ντους και άσε το να αποβάλλει τους ατμούς που δημιουργούνται στις επιφάνειες. Εάν δεν έχει παράθυρο, πάρε ανεμιστήρα.

Μην τρως πολλή ώρα στο μπάνιο

Η παραμονή κάτω από το νερό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο δέρμα σου (ξηροδερμία,κτλ) αλλά και στα οικονομικά σου καθώς  συνεπάγεται τεράστια σπατάλη νερού. Προσπάθησε να μην περνάς πάνω από 6-7 λεπτά στο ντους.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;