Η ζωή του Μανόλο Μπλάνικ σε ένα ντοκιμαντέρ - Όταν έφτιαχνε παπούτσια από καραμέλες!
Δεν ξέρουμε για σένα αλλά εμείς έχουμε πειστεί να το δούμε!

H Music Box Films απέκτησε τα δικαιώματα για προβολή του ντοκιμαντέρ για τον Μπλάνικ στην Αμερική και μέχρι στιγμής, έχει γίνει χαμός.

Από την ιστορική είσοδο της Μπιάνκα Τζάγκερ στο Studio 54 πάνω σε ένα λευκό άλογο μέχρι το άλμπουμ-επιστροφή της Κάιλι Μινόγκ στα μουσικά τεκταινόμενα, ο Μανόλο Μπλάνικ έχει συμπρωταγωνιστήσει σε διάφορες μεγάλες στιγμές του καλλιτεχνικού κόσμου.

Η ταινία «Manolo Blahnik: The Boy Who Made Shoes for Lizards» (Μανόλο Μπλάνικ: Το αγόρι που έφτιαχνε παπούτσια για σαύρες) περιλαμβάνει συνεντεύξεις διάσημων από τον χώρο της τέχνης και της μόδας, των Άννα Γουίντουρ, Παλόμα Πικάσο, Κάντας Μπίσνελ, Ιμάν, Ριάνα, Ναόμι Κάμπελ, Ισάακ Μιζράι, Ρούπερτ Έβερετ, Τζοακίνο Λάντζα Τομάζι, Ντέιβιντ Μπέιλι, Σαρλότ Ολιμπιά κ.α.

Το project έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου σκηνοθετεί ο Μάικλ Ρόμπερτς.

«Γνωρίζω τον Μανόλο εδώ και πάνω από 30 χρόνια, μπορώ να πω ότι είναι μία πολυδιάστατη πνευματική και ρομαντική προσωπικότητα. Το συναρπαστικό μυαλό και η έξυπνη δουλειά του είναι κατάλληλα για το ψυχαγωγικό σινεμά» είπε ο Ρόμπερτς.

Στην ταινία εμφανίζεται ο Μανόλο Μπλάνικ σε παιδική ηλικία να κατασκευάζει μικροσκοπικά παπούτσια για σαύρες από περιτυλίγματα από καραμέλες στην πατρίδα του, στις Κανάριες Νήσους- είναι η ιστορία στην οποία βασίστηκε ο τίτλος του ντοκιμαντέρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;