Ο επιστημονικός λόγος που η τεκίλα πρέπει να γίνει ΑΜΕΣΑ το ποτό σου!
Όσοι την είχαν επιλέξει στο παρελθόν, κάτι ξέρουν!

Σύμφωνα με τους επιστήμονες του  Κέντρου Έρευνας και Ανώτερων Σπουδών στο Μεξικό, η τεκίλα περιέχει ουσίες που βοηθούν στην απορρόφηση ασβεστίου από τον οργανισμό.

Όπως αναφέρει το επιστημονικό περιοδικό Science Daily,  η μπλε ποικιλία του φυτού tequilana agave, από την οποία φτιάχνεται η τεκίλα, συμβάλλουν στην γρήγορη απορρόφηση ασβεστίου και μαγνησίου, που συμβάλλουν στην καλή υγεία των οστών.

 

Το συμπέρασμα αυτό προέκυψε μετά από πείραμα οκτώ εβδομάδων σε ποντίκια.

Όπως φάνηκε, τα ποντίκια που κατανάλωναν το συγκεκριμένο φυτό συνέθεσαν σχεδόν 50% περισσότερη οστεοκαλσίνη, πρωτεΐνη που προωθεί τον σχηματισμό νέου οστού, ενώ διαπίστωσαν πως αυξήθηκε και η διάμετρος των οστών τους.

«Η κατανάλωση φρουκτανίων, που περιέχονται στην αγαύη, σε συνεργασία με την επαρκή εντερική μικροβιότητα, προωθούν τον σχηματισμών νέων οστών, ακόμη και με την παρουσία οστεοπόρωσης» ανέφεραν.

Επόμενη επιλογή, τεκίλα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Λαμ
18:00
-
Άρη
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
20:00
-
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
17:15
-
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
20:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;